۱۲ دی ۱۳۸۳، ۱۳:۴۳

مديركل سياسي وزارت كشور :

انتخابات رياست جمهوري كاملاً دو قطبي و جدي است و نتايج آن قابل پيش بيني نيست

مديركل سياسي وزارت كشور از فرمانداران خواست تلاش هاي خود را در جهت ايجاد امنيت براي فعاليت گروه ها و احزاب سياسي و دفاع از حقوق افراد و گروه ها و استمرار تعامل گذشته آنان به كار گيرند.

به گزارش خبرگزاري " مهر"، علي باقري مديركل سياسي وزارت كشور درهمايش فرمانداران منطقه غرب كشور با اشاره به اينكه عده اي به دنبال تكرار تجربه انتخابات مجلس هفتم و مجلس هفتمي كردن انتخابات رياست جمهوري هستند، اظهار داشت : عليرغم آن كه امكانات و مقدورات فراواني براي تحقق اين هدف در اختيار اين اراده است ، اما اين جريان با چالش هاي قابل توجهي نيز روبرو است .

باقري با بيان اينكه نيازبه مشاركت حداكثري، نيازي كاملاً واقعي است به تحليل اين مسأله پرداخت وگفت : براساس ساختار حقوقي قدرت دركشور كه رئيس جمهور يا نهاد رياست جمهوري دومين جايگاه حقوقي و سياسي كشور است و اولين جايگاهي است كه با انتخاب مستقيم مردم برگزيده مي شود، چگونگي انتخاب فرد قرارگرفته در اين جايگاه بستگي تام و تمام با تماميت ملي و شرايط كلي حاكميت و مقبوليت و استقرار آن دارد .

وي در تشريح چالش هاي مجلس هفتمي كردن انتخابات رياست جمهوري افزود:مشاركت درانتخابات رياست جمهوري به پشتوانه و انگيزه هاي ملي نياز دارد و رقابت و انگيزه هاي تعميق و بسط رقابت قطعاً بايد ملي باشد وانگيزه هاي قومي درآن دخالتي نخواهد داشت.

مدير كل سياسي وزارت كشور دربخشي از اين سخنان خود يادآورشد كه آخرين رئيس جمهوري كه دراين نظام انتخاب شده طي دو بار به ميزان 20 ميليون و 22ميليون رأي از مردم اخذ كرده و اين خود وجه مقايسه اي براي ناظران داخلي و خارجي از نظر وضعيت كنوني كشور مي باشد.

وي در ادامه بروز قطب بندي هاي جديد در دنيا و نحوه تعامل بين امريكا و اروپا را مجموعه شرايطي ياد كرد كه نياز به مشاركت حداكثري را در شرايط جهاني حاضر واقعي جلوه مي دهد.

وي همچنين تأكيد كرد: اگر امروز رهبري نظام مشاركت حداكثري را به عنوان الگوي راهبردي نظام و جامعه در انتخابات آينده مطرح مي كنند، قطعاً براساس يك نياز سنجي واقعي است كه با منافع ملي و امنيت ملي كشور گره خورده است.

باقري همچنين در بخش ديگري از سخنان خود با ارائه تحليلي از شرايط انتخابات رياست جمهوري نهم تصريح كرد: انتخابات رياست جمهوري كاملاً دو قطبي و جدي است و نتايج آن قابل پيش بيني نمي باشد.

وي گفت: مجموعه دلائل، ما را به اين جمع بندي مي رساند كه عليرغم فراهم بودن شرايط براي تحقق انتخابات گذشته و تكرار تجربه انتخابات مجلس هفتم، نگراني ها و چالش هاي قابل توجهي نيز پيش روي جريان مذكور وجود دارد.

وي با اشاره به وظايف كارگزاران سياسي دولت در پايبندي به انتخابات آزاد، اعاده حقوق شهروندي، تحقق نهادهاي مدني و غيردولتي و نيز دفاع از حريم خصوصي و آزادي هاي سياسي و مدني افراد گفت: مجموعه كارگزاران سياسي دولت به عنوان نقطه اتكاي برنامه هاي دولت در7-8 سال اخير عمل كرده و اين افتخاري براي اين مجموعه مي باشد.

باقري در پايان با تأكيد بر دفاع از حقوق مردم گفت: حتي اگر يك روز از مسؤوليت باقي مانده باشد، براساس وظيفه وجداني و فكري و ميثاقي كه با دولت و مردم داريم، بايد به وظايف خود عمل كنيم و اين مبناي كار ما در انتخابات آينده است.

لازم به ذكر است همايش فرمانداران شهرهاي غرب كشور كه از روزسه شنبه كار خود را آغاز كرده بود، با برگزاري كميسيون هاي تخصصي و جمع بندي نظرات ارائه شده در اين كميسيون ها روز چهارشنبه به كار خود پايان داد.

همايش فرمانداران ديگر مناطق كشور نيز طي هفته هاي آتي برگزار خواهد شد.
کد خبر 144237

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha