احسان امام دوست در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: علاوه بر این برخی از صنوف نیز با چسباندن اطلاعیه بر پشت شیشه مغازه خود نسبت به معرفی فرصت های شغلی و هدایت کارجویان به کارفرماها اقدام می کنند که نمونه این مهم در میدان شهرداری گرگان به چشم می خورد.
وی به تبعات این گونه اقدامات اشاره کرد و گفت: سد معبر، سوء استفاده برخی از کارفرمایان در پرداخت حقوق کمتر از قانون کار و یا زمان بیشتر از مقررات و تخلفات صنفی از جمله تبعات است.
وی اظهار داشت: یکی از کارهایی که انجمن صنفی کاریابی ها طی دوره اول کار خود انجام داد تهیه نرم افزار مخصوص کاریابی ها بود که در حال حاضر با کمک این نرم افزار اطلاعات کارفرمایان و کارجویان بروز شده و در کوتاه ترین زمان ممکن در دسترس است.
امام دوست گفت: همچنین در نظر داریم برای استان سایتی را طراحی کنیم تا همگان در حد امکان بتوانند از آن بهره مند گردند.
وی درباره چالشها و مشکلات کاری بیان داشت: بیشترین مشکل عدم توجه بعضی از مسئولان و نهادها به توانمندی های کاریابی ها است، از طرفی چون هزینه ها و در آمد های این مجموعه از جانب اعضا تأمین می شود، لذا مشکلات مالی را می توان دومین مشکل این انجمن دانست.
امام دوست عنوان کرد: انجمن صنفی کار فی مایین کاریابی های استان در سال 1386 با 14 عضو به ثبت رسید و در حال حاضر با تقاضای جدید به تعداد 20 عضو رسیده است.
وی گفت: اولین کاریابی در استان گلستان در سال 1383 با نام کاریابی کارا شروع به کار کرد و کاریابی نیکان به عنوان سومین کاریابی در استان در سال 1384 تأسیس و شروع به کار کرد و ما هم از سال 1386 با تأسیس انجمن صنفی عضو آن شدیم .
رئیس صنف کاریابی گلستان افزود: در اجرای ماده 121 قانون کار جمهوری اسلامی ایران و به منظور حفظ حقوق و منافع مشروع و قانونی و بهبود وضع اقتصادی کارفرمایان که خود متضمن حفظ منافع جامعه نیز است، انجمن صنفی کارفرمایی کاریابی های غیر دولتی تشکیل شده است.
امام دوست عنوان کرد: لذا در این خصوص آمادگی دارد تا اطلاعات لازم را بویژه در مورد وضعیت منابع انسانی موجود در منطقه و چگونگی جذب و انعقاد قرارداد با آنها و نیز بهره مندی کارفرمایان از تسهیلات اعطایی دولت محترم در قبال ایجاد اشتغال برای هر نفر و در اختیار کارفرمایان قرار دهد .
وی به مشکلات فراروی اشاره و اضافه کرد: یکی از موارد عدم تطابق آموزش در سطح مدارس و بخصوص دانشگاه ها با محیط کار بیرون است و موارد دیگر عبارت از کاهش سطح در آمد کارفرمایان، عدم پرداخت حقوق مکفی، کاهش بهره وری نیروی کار و.. است.
وی تاکید کرد: لازمه اصلاح این مشکلات بررسی موارد زیرساختی است، بطور مثال ایجاد هر شغل در این منطقه بهتر است مطابق با بازار هدف، منابع انسانی، میزان سرمایه گذاری ، منابع اولیه فرهنگ کار و ... باشد.
امام دوست عنوان کرد: آموزش منابع انسانی مطابق با مشاغل موجود و با پیش بینی مشاغل آتی نیز مثمر ثمر خواهد بود.
نظر شما