به گزارش خبرگزاری مهر، رجبعلی براتی در نشست کارگروه بهداشت و امنیت غذایی درمیان اظهارداشت: در این مدت 81 مورد از مواد غذایی عرضه شده در بازار شهرستان نمونه برداری شده است.
وی ساماندهی سیستم دفع فاضلاب و زباله ها به ویژه در مناطق روستایی را زمینه ساز ارتقاء شاخص های بهداشتی و امنیت غذایی شهروندان دانست و اضافه کرد: اداره آب و فاضلاب روستایی شهرستان باید به منظور ساماندهی سیستم دفع فاضلاب مناطق روستایی با تعیین اولویت ها برنامه ای مدون تهیه نموده و بر اساس آن عمل کند.
فرماندار درمیان بر نقش دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی در اطلاع رسانی و افزایش سطح آگاهی روستائیان در افزایش بهداشت محیط تأکید کرد و یاد آور شد: معتمدین، دهیاران و اعضای شوراهای اسلامی باید با اطلاع رسانی صحیح، شفاف و به موقع روستائیان را از عواقب و خطراتی که نادیده گرفتن مسائل بهداشتی تهدید می کند آگاه نموده و در این راه از دستگاه های متولی تعلیم و تربیت و بهداشت کمک بگیرند.
براتی خواستار تسریع در روند تجهیز و تکمیل بیمارستان اسدیه، کاهش هزینه های آزمایش مادران با سابقه تولد نوزاد ناهنجار و همکاری کلیه دستگاه های حمایتی و نظارتی بر اطلاع رسانی برای جلوگیری از تولد کودکان ناهنجار در این شهرستان مرزی شد.
نظر شما