به گزارش خبرگزاری مهر، علی نجفی اظهارکرد:سازمان مدیریت پسماند مشهد از سال 88 طرح جمع آوری و بی خطرسازی زباله های مطب پزشکان اجرا کرده است که از سه هزار مطب موجود در سطح شهر مشهد بیش از 700مطب تحت پوشش این طرح قرار گرفته اند.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه برخی از مطب ها تعرفه جمع آوری زباله ها را به سازمان مدیریت پسماند پرداخت نکرده اند این طرح تنها در حال حاضر در170مطب اجرا می شود.
نجفی در خصوص میزان بدهی مطب های پزشکان به سازمان مدیریت پسماند گفت: در حال حاضر 580 مطب در سطح شهر مشهد به دلیل بدهی از پوشش طرح جمع آوری زباله های عفونی خارج شده اند.
وی اضافه کرد: میزان تعرفه جمع آوری زباله های عفونی مطب ها براساس نوع فعالیت پزشک و مصوبه هیئتی متشکل از دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سازمان نظام پزشکی و سازمان مدیریت پسماند تعیین می شود.
نجفی ادامه داد: در خصوص اجرای این طرح تعامل های زیادی با دانشگاه علوم پزشکی و سازمان نظام پزشکی صورت گرفته است اما پزشکان تعاملی در این خصوص ندارند.
وی تصریح کرد: سازمان نظام پزشکی مکانیسم هایی از جمله عدم تمدید پروانه مطب هایی که تعرفه جمع آوری را پرداخت نکرده اند تعریف کرده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری مشهد با بیان اینکه جمع آوری زباله های مطب ها وظیفه شهرداری نیست، گفت: در حال حاضر این امکان وجود دارد که مطب هایی که از زیر پوشش این طرح خارج شده اند زباله های عفونی خود را همراه با زباله های عادی جمع آوری می کنند.
نجفی در خصوص نصب سیستم ها ی اتوکلاو در بیمارستان ها به منظور بازیافت زباله های خود تصریح کرد: متولی پیگیری نصب سیستم های اتوکلاو و بی خطر سازی زباله های عفونی در بیمارستان ها دانشگاه علوم پزشکی و سازمان محیط زیست است.
وی بیان داشت: طبق آخرین آمار، 17مرکز بهداشتی در شهر مشهد سیستم های اتوکلاو را نصب کرده اند اما این تجهیزات هنوز توسط سازمان محیط زیست تایید نشده است.
نجفی بیان کرد: در حال حاضر هیچ گونه تاییدیه ای از سوی سازمان محیط زیست به سازمان مدیریت پسماند به عنوان سازمان ناظر نرسیده است.
نظر شما