به گزارش خبرنگار مهر، در جلسه روز سه شنبه شورای شهر لایحه پیشنهاد دولت و مجلس شورای اسلامی برای کمک به تأمین اعتبار مورد نیاز حوزه حمل و نقل ترافیک شهر تهران در سال 91 مورد تصویب اعضای شورای شهر قرار گرفت.
بر اساس این لایحه شورای خواستارحمایتهای دولت در خصوص هزینه های جاری شرکت واحد اتوبوسرانی تهران، جایگزینی مینی بوس های فرسوده تهران به میدل باس و تأمین کمک سرمایه ای جهت احداث سامانه تندرو اتوبوسرانی شهر تهران و ... شده است.
چمران در این رابطه با اشاره به کاهش بودجه توسعه مترو و ناوگان اتوبوسرانی در بودجه 91 کشور گفت: امیدواریم با این لایحه حمایتی مشکلات این بخش برطرف شود.
ابتکار نیز با اشاره به عدم نوسازی ناوگان مینی بوس های شهر تهران گفت: مدتهاست که این طرح مطرح است اما متأسفانه تاکنون عملکردی نداشته ایم. فرسودگی و آلایندگی این مینی بوس ها هم به آلودگی هوای تهران و هم برای مسافران سیستم ناامنی است که باید هر چه زودتر این مشکل برطرف شود.
چمران نیز با بیان اینکه حمایتهای شهرداری در این زمینه آماده است، گفت: محیط زیست اعلام کرده تنها به 100 مینی بوس می تواند وام دهد و همچنین ستاد سوخت نیز امکان حمایت از این پروژه را ندارد اما امیدواریم با این لایحه حمایتی این مشکل نیز حل شود.
ابتکار در ادامه خواستار ارائه کمک های دولت در خصوص نوسازی ناوگان اتوبوسرانی شد که معاون شهردار در امور حمل و نقل و ترافیک گفت: دولت تکلیف داشت 1000 دستگاه اتوبوس به شهرداری بدهد که تاکنون این اتفاق نیفتاده است.
پروین احمدی نژاد هنگام بررسی لایحه پیشنهاد به دولت و مجلس جهت کمک به تأمین اعتبار مورد نیاز حوزه حمل و نقل و شهرداری تهران به هزینه مورد نیاز اتوبوسرانی برای بازخرید 1500 نفر از این سازمان اشاره کرد و گفت: دولت نمی تواند به بازخرید نیروهای انسانی شهرداری کمک کند و از آن سو دوباره نیروهای جدیدی به مجموعه وارد شود.
جعفر تشکری هاشمی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تأکید بر اینکه در شهریداری یک نفر نیز تعدیل نمی شود، گفت: تمامی نیروهای بازخرید شده به صورت داوطلبانه است و بیشتر آنها خود تمایل دارند جذب بخش خصوصی شوند.
وی ادامه داد: حتی یک پرسنل نیز به شرکت واحد اتوبوسرانی اضافه نشده است.
بیادی نیز در این زمینه گفت: کاهش نیروی انسانی درخواست خود شورا بوده است و شورا از انتقال نیروی انسانی به بخش خصوصی حمایت می کند.
حمزه شکیب دبیر کمیسیون عمران شورای شهر نیز با بیان اینکه حمل و نقل عمومی مشکل جدی مردم ماست گفت: به جای نگاه سیاسی به این قضایا باید به طور جدی و عملی از این موضوع حمایت کنیم و به فکر کمک به توسعه حمل و نقل عمومی باشیم.
معصومه ابتکار نیز در بخش دیگر از سخنانش به وجود 80 هزار تاکسی که مشکل تعویض قطعه کاتالیستی خود را دارند، گفت: متأسفانه به دلیل مشکلات مالی قطعه کاتالیست هیچ کدام از این تاکسی ها تعویض نشده که در صورت تعویض باعث کاهش 20 درصد از آلودگی هوای تهران خواهد شد.
وی ادامه داد: برای حل مشکلات مالی پینشهاد می کنم 10 میلیارد تومان صرف کمک های حمایتی از تاکسیرانها شود.
حسن بیادی نیز با بیان اینکه هر سال 10 میلیارد تومان برای تاکسیرانی بودجه در نظر گرفته می شود، گفت: عملکرد تاکسیرانی عملکرد خوبی بوده اما آنچه شورا می خواسته نبوده است بهتر است تاکسیرانی گزارشی در خصوص عملکرد خود به شورا ارائه دهد.
نظر شما