۲۳ بهمن ۱۳۹۰، ۱۴:۰۰

اخبار کوتاه اسدآباد/

راه اندازی دو مرکز گردشگری/ پرداخت 113 میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان اسدآبادی

راه اندازی دو مرکز گردشگری/ پرداخت 113 میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان اسدآبادی

اسدآباد - خبرگزاری مهر: راه اندازی دو مرکز گردشگری در اسدآباد، شرکت 25 آموزشگاه در نشست گفتمان دینی، آموزش 65 حرفه در مرکز فنی و حرفه ای، کاشت 30 هکتار نخود انتظاری دیم در اراضی اسدآباد و پرداخت 113 میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان عناوین اخبار این شهرستان است.

به گزارش خبرنگار مهر، معاون فرماندار اسدآباد از راه اندازی دو مرکز گردشگری برای اسکان مسافران نوروزی در اسدآباد خبر داد.

حمزه عبدکوند در نشست ستاد تسهیلات نوروزی با بیان اینکه اسدآباد در مسیر بزرگراه کربلا واقع شده است، افزود: این امتیاز بزرگی برای اسد آباد در راستای به تصویر کشیدن توانمندی و ظرفیت های بالقوه فرهنگی، تاریخی و هنری و جذب بیشتر توریست است

وی وجود آرامگاه سید جمال الدین را فرصت طلایی برای رونق بخشیدن به گردشگری عنوان کرد و اظهار داشت: در حال حاضر 127 اثر تاریخی و فرهنگی در اسدآباد وجود دارد که 57 اثر آن به ثبت ملی رسیده است.

عبدکوند اضافه کرد: در سال گذشته چهار هزار و 600 مسافر نوروزی در ایام تعطیل در اسدآباد اسکان داده شدند.

وی همچنین آمادگی پایگاه های هلال احمر و امداد و نجات برای مواقع اضطراری در گردنه اسدآباد و آمادگی 50 درصد مدارس برای اسکان مسافران نوروزی را در ایام نوروز ضروری دانست.

شرکت 25 آموزشگاه اسدآباد در نشست گفتمان دینی در ایام دهه فجر

معاون آموزشی آموزش و پرورش شهرستان اسدآباد از برگزاری نشست های گفتمان دینی با عنوان "جوانان و انقلاب" در ایام دهه فجر در 25 آموزشگاه این شهرستان خبر داد.

منوچهر معصومی نقش جوانان را در به ثمر رساندن پیروزی انقلاب اسلامی بی بدیل دانست و عنوان کرد: برگزاری نشست های گفتمان دینی در راستای خنثی سازی توطئه نرم دشمن است.

وی با بیان اینکه استکبار جهانی امروز به استعدادهای نهفته در درون دانش آموزان ایرانی غبطه می خورد و به هر حیله ای شده می خواهد نسل جوان را از پرداختن به علم دور کند، افزود: وظیفه آموزش و پرورش و خانواده ها در این برهه از زمان سنگین است.

معصومی اسلامی کردن مدارس را یکی از راههای مقابله با جنگ نرم دشمن برشمرد و اظهار داشت: در حال حاضر بیش از 10 مدرسه قرآنی در اسدآباد فعال است.

65 حرفه در مرکز فنی و حرفه ای اسدآباد آموزش داده شد

رئیس مرکز فنی و حرفه ای شهرستان اسدآباد گفت: امسال 65 حرفه در مرکز فنی و حرفه ای این شهرستان به هنرجویان آموزش داده شده است.

یعقوب فشخورانی افزود: در مرکز برادران 19 حرفه، مرکز خواهران 43 حرفه و مرکز تخصصی سه حرفه آموزش داده شده است.

وی اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون در مرکز آموزش فنی و حرفه ای اسدآباد بیش از 588 هزار نفرساعت آموزش در کارگاه های این شهرستان برگزار شده است.

فشخورانی با بیان اینکه کارآموزان مرکز طبق استانداردهای سازمان و در کارگاه های مجهز آموزش می بینند، افزود: به منظور ترویج مهارت آموزش و پاسخگویی به نیازهای بازار کار پنج حرفه جدید ویژه برادران، 16 حرفه جدید ویژه خواهران و دو حرفه جدید در مرکز تخصصی متالوژی این شهرستان راه اندازی شده است.

وی اظهار داشت: آموزش های مهارتی در این شهرستان در بخش دولتی در قالب مرکز برادران با 11 کارگاه آموزشی، مرکز خواهران با 9 کارگاه و مرکز تخصصصی با دو کارگاه آموزشی ارائه می شود.

فشخورانی بیان کرد: تاکنون بیش از 420هزار نفر- ساعت آموزش در بخش دولتی و بیش از 167 هزار نفرساعت آموزش در بخش غیردولتی در این شهرستان اجرا شده است.

300 هکتار نخود انتظاری دیم در اراضی اسدآباد کاشته شد

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسدآباد گفت: امسال از اواخر پاییز و اوایل دی ماه 300 هکتار نخود انتظاری دیم در اراضی شهرستان اسدآباد کاشته شده است.

حسین فضلی با بیان اینکه از اواخر پاییز و اوایل دی ماه امسال 300 هکتار نخود انتظاری دیم در اراضی شهرستان اسدآباد کاشته شده است، اظهار داشت: از این میزان کشت نخود انتظاری دیم 50 هکتار رقم نخود پابلند است.

وی با اشاره به اینکه یکی از محاسن رقم نخود پابلند برداشت به صورت مکانیزه و با کمباین است، افزود: هدف از کشت این نوع نخود در سطحی افزون بر50 هکتار برداشت مکانیزه به صورت نمایشی و الگویی است و استفاده از رطوبت زمین نیز حسن کشت انتظاری دیم محسوب می شود.

فضلی از تحقق 75 درصدی شهرستان در تعهد کشاورزی حفاظتی خبر داد و گفت: سهمیه تعهد امسال این شهرستان در بخش کشاورزی حفاظتی یک هزار و 100 هکتار است که 75 درصد تحقق را شامل می‌شود.

وی اظهار داشت: کشاورزی حفاظتی به عنوان یک طرح جدید به منظور استفاده بهینه از منابع موجود آب و خاک با انجام عملیات خاکورزی حفاظتی، با استفاده از گاوآهن مرکب ادوات خاص صورت می‌گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اسدآباد با اشاره به اجرای این طرح جدید در سال گذشته گفت: با توجه به تعهد یک هزار و 100 هکتاری امسال در شهرستان اسدآباد در زمینه کشاورزی حفاظتی از ابتدای سال تاکنون 75 درصد این تعهد اجرا و مابقی سهمیه نیز در زمان انجام کشت‌های بهاره در مزارع ذرت ‌دانه‌ای و چغندرقند شهرستان عملیاتی و محقق خواهد شد.

113 میلیارد ریال تسهیلات به کشاورزان اسدآبادی پرداخت شد

فرماندار اسدآباد از پرداخت 113میلیارد ریال تسهیلات در 10 ماهه امسال به بخش کشاورزی شهرستان اسدآباد خبر داد.

مصطفی آزادبخت در نشست کارگروه امور اقتصادی و تولیدی اسدآباد اظهار داشت: بیش از 17 میلیارد ریال برای اجرای بیش از 652 هکتار آبیاری بارانی و چهار میلیارد ریال در بخش هزینه کشت پرداخت شده است.

وی گفت: شش میلیارد و 900 میلیون ریال در زمینه هدفمندی یارانه‌ها، 27 میلیارد ریال برای دامپروری، 14 میلیارد ریال برای اشتغال و بیش از 12 میلیارد ریال نیز در سایر بخش‌ها پرداخت شده است.

وی با بیان اینکه هم اکنون 43 درصد جمعیت شهرستان در بخش کشاورزی مشغول فعالیت هستند، بیان کرد: اسدآباد در مجموع سالانه 500 هزار تن تولید محصول دارد.

آزادبخت نبود صنایع تبدیلی برای فرآوری محصول را از مهمترین نیازهای بخش کشاورزی این شهرستان عنوان کرد.

کد خبر 1531896

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha