به گزارش خبرنگار مهر، سکینه سیاحی در این خصوص توضیح داد: میزان این کالاها 85 هزار و 345 تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل از نظر ارزش 41 درصد افزایش داسته است.
وی ادامه داد: در این مدت کالاهای صادراتی به 50 کشور جهان ازجمله امارات متحده عربی، عراق، آلمان، افغانستان، پاکستان، قطر، کویت، ترکیه و اتریش صادر شده است.
مدیر کل گمرکات استان فارس تصریح کرد: عصاره و پودر شیرین بیان، کالاهای صنعتی، فرش دستباف، مواد غذایی، خرمای تازه و خشک، مصنوعات فلزی، کاشی و سرامیک، سرکه و انواع ترشی، چینی بهداشتی و لوازم و اشیای برقی بیشترین حجم صادرات را به خود اختصاص داده اند.
روانسازی فضای ایجاد کسب و کار و سرمایه گذاری از مهمترین اولویتها
سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس با توجه به سال تولید ملی حمایت از کار و سرمایه ایرانی گفت: از آنجا که افزایش هزینه حاملهای انرژی ناشی از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها موجب افزایش هزینه های تولید و سرمایه گذاری شده از این رو ضروری است که مسئولان به منظور حفظ وضع موجود در واحدهای تولیدی و تداوم رشد سرمایه گذاری سیاستهای دقیق و برنامه های جدیدی اعمال کنند.
غفار صفری افزود: در این شرایط ونیز در سال تولید ملی وحمایت از کار وسرمایه ایرانی روانسازی فضای ایجاد کسب و کار و سرمایه گذاری از مهمترین اولویتها خواهد بود.
وی تصریح کرد: ایجاد فرهنگ حمایت از تولیدات داخلی و جلوگیری از ورود بی رویه و غیر قانونی کالاها و حذف بوکراسیهای زاید در مسیر سرمایه گذاری از اهم فعالیتهایی است که به طور جدی باید در برنامه های دستگاههای اجرایی ذیربط قرار گیرد.
نظر شما