به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر علیرضا مصداقی نیا اظهار داشت: این برنامه در وزارت بهداشت و با همکاری سازمانهای در گیر مسائل سالمندان نظیر بهزیستی، وزارت رفاه و شهرداریها تدوین شده و بزودی برای تصویب در شورای عالی سلامت و در صورت نیاز در مجلس شورای اسلامی مطرح می شود تا در آینده مسائل مربوط به سلامت سالمندان با برنامه ریزی و دقت بیشتری پیگیری شود.
وی، ورزش و تغذیه مناسب را عامل کاهش زودرس عوارض سالمندی دانست و افزود: هفته سلامت امسال به ورزش سالمندان، تغذیه سالم و شیوه زندگی مناسب سالمندان اختصاص دارد و توصیه می کنیم افراد بالای 60 سال روزی 30 دقیقه ورزش یا پیاده روی کنند و از تغذیه مناسب با ویتامینهای کافی استفاده نمایند.
مصداقی نیا با تاکید بر توجه به سلامت اجتماعی و روانی سالمندان تصریح کرد: باید خانواده و جامعه، به سالمندان توجه ویژه داشته باشند تا فردی که عنوان سالمند را دارد از اجتماع جدا نشده و سایرین نیز بتوانند از تجارب این افراد استفاده کنند.
وی در ادامه از راه اندازی دوره PhD سلامت سالمندان خبر داد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران دوره MPH سلامت سالمندان را برنامه ریزی کرده و حدود 2 سال است که این دوره در دانشکده بهداشت برگزار می شود.
به گفته معاون وزیر بهداشت، هم اکنون حدود 7 درصد جمعیت ما سالمند است و طی 30 سال آینده به ازای هر 4 نفر یک نفر سالمند خواهیم داشت که باید برای سلامت آنها برنامه ریزی منسجم و موثری داشته باشیم.
نظر شما