به گزارش خبرگزاری مهر،حجت الله بهروز با بیان این که بزرگ تر کردن محدوده زوج و فرد کار منطقی و درستی نیست ، گفت:چرا که هرچه محدودیت ترددها را در سطح گسترده تری اجرا کنیم از یک سو نظارت و کنترل بر ترددها سخت و حتی غیر ممکن می شود و از سوی دیگر ورود و خروج به محدوده زوج و فرد بی معنا می شود، چون بخش اصلی شهر در داخل محدوده قرار می گیرد و در واقع اکثر ترددها داخل محدوده ای خواهند بود.
وی ادامه داد: رینگ دوم محدود سازی تردد خودرهای شخصی (محدوده زوج وفرد ) باید منطقی باشد تا پوشش دهنده رینگ اول بوده و به گونه ای باشد که مردم بتوانند آن را رعایت کنند و از سوی دیگر اکثر سفرهای شهری در داخل این محدوده قرار نگیرد.
مدیر عامل شرکت کنترل ترافیک شهر تهران تصریح کرد: پیشنهاد اصلاح محدوده زوج و فرد مطرح شده که امید است پس از نهایی شدن و تثبیت محدوده، در سال جاری بتوانیم کنترل مکانیزه ورود و خروج ها و تردد در این محدوده را محقق سازیم.
وی افزود: ورودی و خروجی های محدوده زوج فرد حدود 140 معبر است که براساس برنامه ریزی های صورت گرفته ابتدا ورودی های محدوده و در فاز دوم خروجی های آن به دوربین های ثبت تخلفات مجهز خواهد شد.
نظر شما