۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۲:۵۶

جعفری عنوان کرد:

برخی طرح‌های اشتغالزایی در کهگیلویه و بویراحمد اشباع شده‌اند

برخی طرح‌های اشتغالزایی در کهگیلویه و بویراحمد اشباع شده‌اند

یاسوج - خبرگزاری مهر: معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد گفت:‌ برخی رشته‌ها و طرح‌های اشتغالزایی در این استان اشباع شده‌اند و نباید برای اشتغال در این رشته‌ها برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید علی جعفری صبح یکشنبه در نشست مسئولان کمیته امداد و فنی و حرفه ای استان افزود: آموزش‌ و حرفه‌آموزی باید در رشته‌هایی انجام شود که صرفه اقتصادی داشته و منجر به اشتغال پایدار می‌شوند.

وی عنوان کرد: در عرصه اشتغال در این استان به آموزش‌های نو و متناسب با وضعیت هر منطقه نیاز داریم که باید این موضوع در دستور کار قرار گیرد.

جعفری با بیان اینکه اداره‌کل فنی و حرفه‌ای استان در زمینه  اشتغال و اموزش مددجویان گام مهمی برداشته است، اظهار داشت: تاکنون 23 هزار نفر با همکاری فنی وحرفه ای در سطح استان آموزشهای لازم برای ایجاد اشتغال را کسب کرده اند.

برای ایجاد اشتغال برای مردم نباید در قید مسائل اداری ماند

مدیرکل کمیته امداد کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: برای ایجاد اشتغال و کار برای مردم نباید در قید مسائل اداری ماند بلکه لازم است فراتر از تفاهم‌نامه‌ها و وظایف اداری آنچه از دستمان برمی‌آید برای امر مهم اشتغال انجام دهیم.

عبدالمجید فرهادی بیان داشت: کمیته امداد یکی از مهم‌ترین سیاست‌های خود را بر اشتغال متمرکز کرده که امید است با همکاری سایر دستگاه‌ها از جمله اداره‌کل فنی و حرفه‌ای در این سیاست مهم گام‌های مؤثری بردارد.

وی با بیان اینکه مسئولان وظیفه دارند با تعامل و همکاری زمینه اشتغال مردم به‌ویژه مددجویان را فراهم کنند، افزود: در زمینه اشتغال نیاز به حرکت جدی‌تر و کار بیشتری داریم.

فرهادی اظهار داشت: بسیاری از خانواده‌ها توان و استعداد کار و اشتغال را دارند ولی به حمایت مسئولان نیاز دارند تا امکان اجرای طرح‌های اشتغال برای آن‌ها فراهم شود.

مدیرکل کمیته امداد استان با بیان اینکه باید تعاملات میان اداره‌کل کار و رفاه، فنی و حرفه‌ای و کمیته امداد بیشتر شود، عنوان کرد: با تعامل و همکاری، روند اشتغال‌زایی و امکان ایجاد شغل برای مددجویان شتاب می گیرد.

ارائه آموزشهای فنی و حرفه‌ای در روستاها ضروری است

مدیرکل فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست گفت: ارائه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در روستاها امری ضروری است.

ایاز آقایی افزود: بسیاری از مددجویان روستایی که حرفه ای آموخته اند، اکنون در روستاهای خود مشغول به کار هستند.

وی با بیان اینکه اداره فنی و حرفه ای استان آمادگی دارد که محدودیت‌ها و مشکلات احتمالی آموزش برای مددجویان این استان را برطرف کند، افزود: حرفه آموزی و ایجاد اشتغال از اهداف مشترک این اداره و کمیته امداد استان است. 

آقایی، بهترین راه توانمند سازی خانواده های تحت حمایت کمیته امداد را آموزش یک حرفه عنوان کرد و گفت: برای رفاه بیشتر مددجویان و کمک به توانمند شدن این خانواده ها اشتغال افراد تحت حمایت، بهترین گزینه است.

کد خبر 1594668

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha