"عيسي مرتضوي" مدير گالري برگ در نشست بررسي بازارهنري ايران در خبرگزاري "مهر" گفت : من تنها مي توانم در باره وضعيت گالري برگ توضيح دهم . اين گالري اولين و بزرگترين گالري دولتي است كه به شكل مستقل عمل مي كند . به همين دليل نيز شرايط گالري برگ با گالري هاي خصوصي فرق مي كند . بخش خصوصي بيشتر بايد بر اقتصاد هنر تكيه كند در حالي كه مابيشتر بر روي بعد معنوي هنر كار مي كنيم .
وي ادامه داد : چون اين گالري يك گالري دولتي است خيلي به اقتصادي بودن اثر هنري فكر نمي كنيم بلكه به كيفيت اثر هنري و ايجاد فضايي براي نمايش بهترين آثارمي انديشيم تا بتوانيم هنرمندان را به جامعه بشناسانيم . همچنين از ديگر اهداف گالري برگ ايجاد محيطي براي هنر مندان جوان است تا آنها بتوانند خود را به اين طريق در سطح جامعه مطرح كنند .
وي با تاكيد براين نكته كه گالري برگ با در اختيار داشتن پشتيباني دولتي از مشكلات اقتصادي گالري هاي خصوصي مبري است افزود : با توجه به اين واقعيت كه به دليل كاهش فروش آثار هنري طي چند سال اخير، تعدادي از گالري ها بسته شده اند فضاي گالري برگ مكمل خوبي براي نمايش آثار هنري است .
وي درپاسخ به اين پرسش كه يك هنرمند چگونه مي تواند اثر هنري خوب توليد كند در حالي كه آثارش به فروش نمي رود و در تنگناي مادي قرار دارد گفت : به نظر مي رسد تا حدي هنرمندان در اين زمينه مقصرند زيرا آنها تم خاصي را دنبال مي كنند و در گالري هاي مختلفي به نمايش مي گذارند اما با وجود فروش نرفتن اثرشان انعطاف نشان نمي دهند ، بنابراين دچار بحران مالي نيز مي شوند. به نظر مي رسد كه براي حل اين مشكل بايد به نوعي زمينه فروش منصفانه را فراهم كرد تا از هنرمندي كه نحوه كارش در كوتاه مدت بازار هنري را جلب نمي كند نيز حمايت شود و اينگونه نباشد كه نمايشگاهي بدون فروش برپاشود و گالري هاي خصوصي به دليل عدم فروش ورشكست شده و تعطيل شوند .
نظر شما