۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۱۵:۴۶

ماموستا خدایی:

سفر رهبر به کردستان نگاه‌ های منفی به این استان را تغییر داد

سفر رهبر به کردستان نگاه‌ های منفی به این استان را تغییر داد

بانه - خبرگزاری مهر: نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نگاه‌های منفی به این استان در زمان قبل از سفر رهبری به استان گفت: با این سفر این نگاه‌ها تغییر کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، ماموستا عبدالرحمان خدایی در همایش بزرگ قاچاق کالا، ارز و مشروبات الکلی و پیامدهای آن از دید مسائل اسلامی که در سالن اجتماعات تبلیغات اسلامی شهرستان بانه برگزار شد، اظهار داشت: سفرهای مقام معظم رهبری به استان‌های مختلف کشور با برکات معنوی زیادی همراه است، اما برکات و دستاوردهای سفر تاریخی رهبری به کردستان هم از نظر معنوی و هم از لحاظ مادی دارای برکات چشمگیرتر و بیشتری است.

وی از سفر تاریخی رهبر به کردستان به عنوان نعمت و موهبتی الهی برای مردم کردستان نام برد و اضافه کرد: سفر معظم له به این استان زمینه‌ تسریع در اجرای برنامه ‌های توسعه و برطرف کردن نیازهای استان در عرصه‌های مختلف را به وجود آورد به گونه ‌ای که امروز با گذشت سه سال از این سفر تاریخی تاثیرات آن به خوبی در حوزه‌های مختلف مشهود است.

امام جمعه بانه یادآور شد: نگاه امنیتی و منفی که قبل از سفر رهبر به کردستان وجود داشت با حضور هشت روزه معظم‌ له در این استان کاملا تغییر یافت و این مهم زمینه برای توسعه بیش از پیش استان را در حوزه‌ های مختلف به وجود آورد.

ماموستا خدایی در ادامه به بررسی آثار و عواقب مخرب پدیده قاچاق کالا بر اقتصاد و اخلاق جامعه از منظر دین اسلام پرداخت و افزود: پدیده قاچاق علاوه بر آثار مخربی که بر روی اقتصاد و اشتغال دارد مفاسد دیگری نیز به دنبال دارد که اسلام آن را به‌ خوبی بیان کرده است.

وی با اشاره به اینکه آیات قرآن به صراحت به عواقب ناگوار و مفسده‌ برانگیز قاچاق و مشروبات الکلی اشاره کرده است، افزود: اضمحلال خانواده، تجاوز به محرم و بی‌عفتی و نیز غفلت از خالق هستی و جدال میان مردم از نتایج استفاده از مشروبات الکلی است که متاسفانه گاهی شاهد ورود آن به صورت قاچاق به کشور هستیم.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه در نگاه آموزه ‌های دینی، پاک ‌ترین درآمدها آن درآمدی است که از راه معامله و تجارتی صحیح و درست به دست آورده شود، عنوان کرد: احتکار، ربا، قاچاق، غش در معامله، گرانفروشی و کم ‌فروشی از مصادیق آفت در یک تجارت سالم هستند.

وی در پایان با بیان اینکه قاچاق کالا نیز یکی از پدیده‌ های رایج و از آفت‌ های شناخته شده برای اقتصاد هر جامعه و کشوری است، افزود: آثار تخریبی قاچاق در زمینه درآمد دولت و امور اقتصادی، بهداشتی، فرهنگی و اجتماعی انکارناپذیر است و به همین دلیل باید با این پدیده به شدت برخورد کرد.

کد خبر 1600289

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha