۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱، ۹:۰۷

اختراعاتم در خانه بایگانی شدند/ لااقل بورس تحصیلی ام را بدهند

اختراعاتم در خانه بایگانی شدند/ لااقل بورس تحصیلی ام را بدهند

تبریز – خبرگزاری مهر: مخترع تبریزی و دارنده چندین مدال جهانی از مسابقات معتبر، ضمن گلایه از بی‌اعتنایی نهادهای داخلی به اختراعاتش، گفت:‌ دوست دارم این اختراعات با نام و نشان ایرانی مورد بهره برداری قرار گیرند.

به گزارش خبرنگار مهر ، یوسف رفیعی فارغ التحصیل رشته فوریت های پزشکی از دانشگاه علوم پزشکی تبریز و تکنسین طب اورژانس نمونه استان آذربایجان شرقی در سال 90 است.

به صفحه اطلاعات شخصی اش که در یکی از شبکه های اجتماعی داخلی مراجعه کردم در مورد خودش نوشته بود علاقمند به تک سلولی ها ، قارچ ها، دوزیستان، سختپوستان ، معده ، روده ، مغز و قلب هستم و سری هم در ورزش کونگ فو دارم ؛ رهگذر کوی دانش ، جویای حقیقت هستی‌ ام ولی‌ در خفا به سوی نیستی‌ می روم.

یوسف را در تبریز بیشتر یا بهتر بگویم تنها با اختراعاتش می شناسند . یکی از این اختراعاتش دستگاه رگ گیری اتوماتیک است که ظرف 30 تا 300 ثانیه تمام رگ های سطحی و عمقی بدن بیمار را برای تزریق آماده می کند.

اختراع اول یوسف توانست در همایش بین المللی اختراعات لهستان که بیستم آبان ماه سال 90 برگزار شد، رتبه نخست بخش تجهیزات پزشکی و در مسابقات اختراعات آلمان در هشتم آبان ماه همان سال نیز رتبه نخست در سطح جهان را به خود اختصاص دهد.

دیپلم افتخار ویژه مسابقات اختراعات دانشگاه فنی مهندسی ناپوکای رومانی نیز به همین اختراع وی اختصاص داده شد.

وی به خبرنگار مهر می گوید : این اختراع من در مجموع هفت دیپلم افتخار، یک دیپلم ویژه، سه مدال طلا، یک نقره و یک برنز برای جمهوری اسلامی ایران در سطح جهان کسب کرد.

کسب همزمان سه دیپلم افتخار،‌ دو مدال طلا و یک مدال برنز از سلسله همایش های بین المللی اختراعات استکهلم سوئد و بخارست رومانی و زاگراب کرواسی به عنوان مخترع برتر و پایه گذار آی.وی تراپی (درمان وریدی) الکترومکانیکال رباتیک برای اولین بار در جهان از افتخارات قبلی وی در زمان معرفی این اختراع به جهانیان بود.

رفیعی به تازگی اختراع دوم خود را به جهان معرفی کرده که مورد استقبال رومانی و دانشگاه پلی تکنیکال سوئیس قرار گرفته و از وی برای ادامه تحقیقاتشان در کشور خود دعوت کرده اند و قول یک خانه خوب با حقوق عالی برای کارش در این مراکز را نیز به وی داده اند.

این اختراع دستگاه ضدبارداری الکترومکانیکال است که برای اولین بار در جهان در دو ورژن خانگی و کلینیکال طراحی شده است.

این مخترع تبریزی در مورد ویژگی های این دستگاه جدید می گوید: عملکرد این دستگاه پیشگیری از بارداری، مبارزه با بارداریهای ناخواسته، تنظیم خانواده و کنترل جمعیت است.

رفیعی یادآور می شود: ورژن خانگی این دستگاه در پیشگیری از بارداری و جلوگیری از عفونتهای منتقله جنسی و درمان بیماریهای مختلف جنسی بانوان کاربرد دارد.

وی در تشریح عملکرد و مزایای ورژن کلینیکال این اختراع گفت: این ورژن به منظور انجام اعمال جراحی و درمانهای مختلف تخصصی از جمله سرطان گردن رحم، تومورهای مختلف، درمان افتادگی رحم و بیماریهای مختلف مجاری تناسلی و تسهیل زایمان طبیعی کاربرد دارد.

رفیعی از مهمترین مزایای بالینی دستگاه را کاربرد آن در درمان اورژانسی در موارد "تجاوز به عنف" عنوان می کند و یادآور می شود: این دستگاه می تواند، به منظور جلوگیری از ابتلا به ویروس HIV و سایر عفونتهای منتقله جنسی در موارد تجاوز به عنف در مراکز درمانی مورد استفاده قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در صورت استفاده از این دستگاه، نیازی به استفاده از سایر روشهای ضد بارداری رایج در بازار وجود ندارد تاکید می کند: دستگاه ضد بارداری الکترومکانیکال هیچ یک از عوارض سایر روشهای پیشگیری از بارداری را ندارد و در پیشگیری از عفونتهای قارچی موثر است.

رفیعی می گوید: پیشنهادات کشورهای خارجی وسوسه کننده هستند اما نه برای من ، چون قبل از هر کاری باید خدمت سربازی ام را به وطنم انجام دهم و بعد برای اختراعات بعدی ام فکر اساسی تری بکنم.

وی اظهار می دارد: در حال حاضر در مراجعه به ارگان های مختلف کشور وقتی گواهی ثبت اختراعاتم را جلوی مسئولان می گذارم و سوابق اختراعاتم را می شمارم مثل این است که میخی آهنی را در سنگ فرو می کنم و همه ابراز می دارند که کار بررسی اختراعات و اعطای بورس برای شما پس از تایید این اختراعات توسط استادان دانشگاهی مرکز تحقیقات وزارت علوم به سرعت انجام می شود.

رفیعی با خنده ای که روی بغضش نشسته می گوید: اما سوال من این است مگر شما نمی دانید این استادان دانشگاهی مقالات همان تایید کنندگان اختراعاتم را ترجمه و مطالعه می کنند ؛ به خدا اختراعات من و دیگر مخترعان ایرانی از فیلتر یک تیم 70 نفره بزرگان علم در جهان گذشته است .

این مخترع تبریزی با بیان اینکه آرزوی هر مخترع ایرانی تولید اختراعاتش در داخل کشور و صدور آن به کشورهای خارجی است می افزاید: روزی را می بینم که با تولید انبوه اختراعات مخترعان ایرانی در چاه های نفتمان را ببندیم و به آرزوی دیرینه ملت ایران و رهبر معظم انقلاب یعنی بستن بودجه کشور بدون اتکا به پول نفت برسیم.

رفیعی در ادامه این گفتگو تاکید می کند: برای یک مخترع آنچه مهم است ادامه تحقیقاتش است و راستش را بخواهید مسئولان باید بدانند اشخاصی مثل ادیسون اصلا سواد دانشگاهی نداشتند که بخواهند از وی حمایت کنند یا نکنند بالاخره یا خود ادیسون یا شخص دیگری از این اختراع وی حمایت می کرد اما ما دوست داریم اختراعاتمان در داخل کشور ایران تولید شود و بر این مسئله هم اصرار داریم حتی اگر برخی از آقایان شعار " ما می توانیم" را باور ندارند.

وی تصریح می کند: در این مدت آنچه دستگیرم شد این است که چیزی به نام فرار مغزها وجود ندارد بلکه هر چه هست پروژه فراری دادن مغزهاست.

کد خبر 1602678

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha