به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام حسین دشتی عصر پنجشنبه در همایش کوثر زمان در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر اظهار داشت: از نکات قابل توجه در زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) زمان شناسی و بصیرت است که آن حضرت دراین راه جان خویش نیز فدا کرد.
وی افزود: بصیرت داشتن بامفاهیمی مانند شناخت، علم، دانش و معرفت گرچه تقارب معنایی دارد ولی ظرافتی در واژه بصیرت هست که در دیگر واژه ها نیست و انسانی که فاقد بصیرت باشد مرتکب اشتباهات زیادی خواهدشد.
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه امام صادق استان بوشهر یادآورشد: انسانی که دین را به عنوان مبای اعتقادی خود نپذیرفته در مسایل سیاسی و اجتماعی منحرف می شود.
وی افزود: اعتقاد به حاکمیت دینی و داشتن تقوا در شناخت حقیقت بسیار مؤثر است و معیار تشخیص حق از باطل نه افراد و شخصیتهابلکه باید شناخت وفهم زمان باشد.
حجت الاسلام دشتی عنوان کرد: شناخت زمان باعت می شود که شخصیتی مانند دختر پیامبراکرم(ص)جان خود را در راه بیداری و بصیرت دادن به مردم فدا کند.
یک استاد حوزه و دانشگاه نیز در سخنانی با اشاره به الگو بودن حضرت فاطمه زهرا(س) در همه ابعال زندگی گفت: الگو بودن حضرت فاطمه زهرا(س) تنها مختص زنان نیست بلکه همه انسانها در همه زمانها از ابعاد وجودی آن حضرت الگو پذیری داشته باشند.
دکتر عباسی افزود: حضرت زهرا(س) در اوج بندگی است و در همه ابعاد در مرتبه کمال قراردارند و هنر در این است که ما بتوانیم در همه جنبه ها تعادل را حفظ کنیم و به آن حضرت اقتدا کنیم.
وی بیان داشت: یکی از چیزهایی که حضرت زهرا(س) به فرزندان خود یاد دادند، مقابله با رنج و ناملایمات بود زیرا پذیرفتن رنجها، انسان را بزرگ می کند و کسانی که عهده دار رسالت اجتماعی هستند باید رنج دیگران را نیز بردوش بکشند.
عباسی اضافه کرد: باید به دنیا مانند یک دانشگاه نگاه کنیم نه یک هتل زیرا به فرمایش امیرمؤمنان(ع) دنیا به بلاها پیچیده شده و ما باید به تقدیرهای الهی راضی باشیم و به آن گردن نهیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به توصیه های بهداشتی از کلام حضرت زهرا(س) اشاره کرد و گفت: حضرت زهرا(س) درخصوص آداب غذا خوردن و سلامتی سخنان زیبایی دارند که بسیار قابل تأمل است.
نظر شما