۹ اسفند ۱۳۸۳، ۱۵:۳۶

نشست خبري سازندگان "چشمان آبي زهرا" در خبرگزاري مهر (1)

كارگردان چشمان آبي زهرا: تئودور را سمبل اسراييل در نظرگرفتم

علي درخشي گفت: من در اين فيلم سعي كردم از زبان سمبوليك تصويري استفاده كنم تا مشكلات روحي و رواني متوجه بينندگان، خانواده ها و به ويژه مخاطب كودك و نوجوان نشود.

به گزارش خبرنگار تلويزيوني " مهر "،  در نشست خبري كه صبح امروز به منظور بررسي فيلم - مجموعه "چشمان آبي زهرا" در خبرگزاري " مهر " باحضور خبرنگاران مطبوعات و ديگر خبرگزاريها برپا شد، سيد عليرضا سجاد پور و سيد احمد ميرعلايي به عنوان تهيه كنندگان و علي درخشي به عنوان كارگردان اين فيلم به ارايه توضيحاتي در خصوص چگونگي ساخت و مضمون اثر پرداختند و به پرسش هاي خبرنگاران پاسخ گفتند.
علي درخشي، در اين نشست راجع به روند توليد اين فيلم گفت:  در زمان دانشجويي من قصه اي نوشتم و پايه هاي اصلي يك فيلمنامه را هم از اين ميان به وجود آوردم. اما در آن زمان من گرفتار كارهاي ديگري بودم و از جمال شورجه خواستم تا درباره اين فيلمنامه نظر بدهد و او هم مطالبي را در خصوص اين متن اظهار داشت و من از وي خواستم تا اين اثر را بسازد. اما گرفتاري هاي شورجه باعث شد تا ما با انجام مطالعات عميق كتاب هاي مختلف و تحقيق ميداني دست به نگارش اين متن بزنيم. پس از آن هم از سعيد سلطاني خواست تا فيلمنامه اثر را بنويسد و پس از نگارش متن با توجه به بودجه و شرايط روز و انتهاي اثر كه به مسايل استشهادي مربوط مي شود، بازنويسي فيلمنامه را خودم انجام دادم.
وي خاطر نشان ساخت:  من در اين فيلم سعي كردم از زبان سمبوليك تصويري استفاده كنم تا مشكلات روحي و رواني متوجه بينندگان و خانواده هاي آنها نشود. به همين خاطر تئودور را سمبل اسراييل گرفتم كه بچه اي ناقص الخلقه است و به وسيله پيوند اعضا و جوارح ديگران سعي مي كنند تا اين بچه را سرپا نگه دارند. همچنين در پايان فيلم صحنه حمله استشهادي برادر زهرا را قرار دادم تا به اين وسيله بيننده را دچار نوعي تزكيه نفس ( كاتارسيز ) و تخليه رواني كنم.
اين فيلمساز تاكيد كرد: تاكنون حدود 10 فيلم درباره فلسطين و مبارزه عليه صهيونيست ها در كشور ساخت شده است ما به غير از فيلم بازمانده، " چشمان آبي زهرا " از جمله آثاري به شمار مي رود كه به ميزان قابل توجهي توانسته بر روي مخاطب خود تاثير بگذارد. اگر تكنيك را پرداخت يك اثر مناسب با مخاطب بدانيم، ما در اين فيلم از تكنيك خوبي استفاده كرده بوديم. پرداخت خوب محتوا با دكوپاژي كه من سعي كردم آن را به دقت انجام بدهم، روي ساخت اين اثر تاثير مثبت گذاشت. به خصوص اينكه من در اين فيلم برخلاف تمامي آثاري كه پيش از اين ساخت بودم فقط 20 يا 30 درصد دكوپاژم را سر صحنه انجام مي دادم و ساير برنامه ريزي ها پيش از پرداخت هر صحنه صورت مي گرفت. من همچنين كوشيدم تا اين فيلم از تعليق و انتظار لازم برخوردار باشد و اگر بودجه لازم در اختيار ما براي به كارگيري امكانات بيشتر قرار مي گرفت و جلوه هاي ويژه كامپيوتري به اندازه كافي گسترش پيدا كرده بود، بدون ترديد فيلم از شرايط بهتري برخوردار مي شد.

"ادامه دارد"

کد خبر 161136

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha