ایرج بنیادی در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: با توجه به روند افزایش هزینه های تولید، خرد بودن قطعات و پراکندگی غیرمعقول زمین به دلیل ارث، عدم استفاده بهینه از منابع و نهاده های کشاورزی و غیراقتصادی بودن واحد و یا سنتی بودن این نظام و آرایش نامناسب نیروهای تولید و تعدد مسائل اجتماعی و فرهنگی، انسجام در واحدهای بهره برداری در چارچوب فعالیت منسجم و منظم در قالب شرکتهای تعاونی تولید برای روستاها ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
وی اظهارداشت: شرکت تعاونی تولید روستایی با هدف تهیه و تامین ابزار تولید محصولات کشاورزی و تامین به موقع و با قیمت نازل نهاده های کشاورزی و ماشین آلات به عنوان تسهیل امور برای اعضای شرکت برای انجام عملیات زراعی به موقع و مطلوب و بهره وری بهینه از این عوامل به منظور کاهش هزینه ها و افزایش تولید شکل می گیرد.
معاون جهاد کشاورزی گیلان گفت: ایجاد زمینه مشارکت اعضا در فرآیند تصمیم گیری و سرمایه گذاری زیربنایی و صنایع جانبی و جستجوی بازار فروش برای قطع کردن دست دلالان از دیگر اهداف تاسیس این شرکتهاست.
وی ادامه داد: شرکتهای تعاونی تولید به عنوان نوعی از مالکیت اراضـی به منـزله پایه و اساس برای سـاختار توسـعه کشاورزی به شمار می روند به طوری که با شکل گیری این شرکتها در حقیقت بستر ایجاد و تکامل سایر فعالیتها فراهم می شود.
بنیادی یادآورشد: ارتباط و همبستگی شرکتهای تعاونی تولید با سایر اقدامات اساسی تولید به حدی با اهمیت تلقی می شود که انجام امور زیربنایی شامل تجهیز و نوسازی اراضی، یکپارچه سازی و تجمیع اراضی، توسعه شبکه های آبیاری، گسترش آبیاریهای مدرن و تحت فشار، توسعه مکانیزاسیون، اعمال مدیریت توزیع آب و غیره بدون وجود و ایفای نقش این شرکتهای تقریبا ناممکن است.
نظر شما