به گزارش خبرنگار مهر، فرهنگ بابا محمودی ظهر پنجشنبه در کنفرانس بیماری کریمه کنگو در سالن آیت الله کوهستانی ساری افزود: خون تازه دام که یکی از مهمترین عامل انتقال بیماری کریمه کنگو بوده در هنگانم ذبح دام سبب انتقال ویروس به انسان می شود.
وی افزود: امسال به دلیل مرگ ناشی ازبیماری کریمه کنگو در مشهد، مردم نسبت به این بیماری حساسیت بالایی نشان داده اند و آزمایشهای زیادی در سطح استان انجام شده است.
قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: گوشت های خامی که از طریق کشتارگاها و قصابی ها تهیه می شود باید حدود 24 ساعت در دمای صفر درجه یخچال نگهداری و بعد قابل مصرف خواهد بود.
بابا محمودی، فرهنگ سازی، آموزش، اطلاع رسانی را در بین افراد جامعه از مهمترین عوامل پیشگیری از این ویروس خطرناک و کشنده اعلام کرد.
وی گفت: افراد مبتلا به این ویرورس سیستم قلبی وعروقی آنها مختل و گردش خونی آنان دچار مشکل خواهد شد.
بابا محمودی گفت: متاسفانه هیچ واکسنی برای درمان این بیماری وجود ندارد و باید از هرگونه ترشح خونی و اسهال که در فرد ایجاد می شود به پزشک مراجعه کرد..
وی بیان داشت: یک مورد این بیماری را در استان مشاهده کردیم و بیمار مبتلا به این ویروس در بیمارستان بوعلی بستری است.
بامحمودی گفت: تب کنگو یک بیماری سیستمیک حاد ویروسی بوده و سبب ایجاد خونریزی در همه نقاط بیمار می شود و ببسیار کشنده وخطرناک است.
ساری - خبرگزاری مهر: قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اشاره به امکان شیوع تب کنگو در استان گفت: پیشگیری در راستای مبارزه با بیماری تب کنگو در مازندران ضروری است.
کد خبر 1620782
نظر شما