به گزارش خبرگزاری مهر، سید ابراهیم کتابچی پیش از ظهر پنجشنبه در حاشیه این عمل جراحی اظهار داشت: گروه 12 نفره شامل متخصصان بخش های جراحی مغز و اعصاب بیمارستان سینای دانشگاه علوم پزشکی تهران با استفاده از این تجهیزات عمل جراحی را انجام می دهند.
وی، ظرفیت عمل جراحی مغز و اعصاب در بیمارستان امام خمینی(ره) ساری را روزانه هفت نفر اعلام کرد و افزود: در حال حاضر با تلاش مسئولان ، امکان پنج عمل جراحی مغز و اعصاب در روز در این مکان مهیا شده است.
استاد دانشگاه شهید بهشتی تهران گفت: در حال حاضر عمل جراحی مغز و اعصاب فقط در روزهای پنجشنبه هر هفته صورت می گیرد و با راه اندازی این بخش امکان عمل جراحی هر روزه هم فراهم خواهد شد.
وی از راه اندازی بخش جراحی مغز و اعصاب در آینده نزدیک در دانشگاه علوم پزشکی مازندران خبر داد و افزود: با راه اندازی این بخش، سه دستیار این حوزه جذب دانشگاه علوم پزشکی مازندران خواهند شد.
وی بیان داشت: در آینده نزدیک پنج جراح مغز و اعصاب در بیمارستان امام خمینی (ره) ساری مستقر می شوند و به صورت 24 ساعته خدمات درمانی لازم را به بیماران ارایه خواهند کرد.
کتابچی، کاهش هزینه های درمانی، کم شدن زمان عمل ، کاهش عوارض ناشی از عمل و خطا را از جمله مزایای عمل جراحی با دستگاه ناویگیشن دانست.
وی افزود: بیمارانی که برای این عمل به تهران مراجعه می کردند اکنون می توانند به بیمارستان امام خمینی (ره) ساری مراجعه کنند.
وی اظهارداشت: جراحی مغز و اعصاب با دستگاه ناویگیشن با به کارگیری بهترین نیروهای کادر پزشکی شامل جراح عمومی ، قلب و عروق ، اعصاب و همچنین کادر بیهوشی و اتاق عمل صورت می گیرد.
کتابچی، از اعزام دو جراح مغز و اعصاب برای گذراندن دوره لازم در آینده نزدیک به تهران خبر داد و گفت: این نیروهای متخصص دوره درمان درد ستون فقرات بعد از عمل جراحی را فرا خواهند گرفت.
نظر شما