به گزارش خبرنگار مهر، نشست سراسری مخاطبان رادیو جوان روز یکشنبه 28 خرداد ماه با حضور بهنام احمدپور مبارکه مدیر شبکه رادیویی جوان، یدالله گودرزی مدیر گروه فرهنگ و مسئول کمیته تبلیغات جشنواره جوانه و حمیدرضا افتخاری دبیر اجرایی جشنواره در تالار کنفرانس معاونت صدا در ساختمان شهدای رادیو برگزار شد.
احمدپور در این نشست ضمن ابراز خرسندی از حضور در بین شنوندگان گفت: جای شکرگزاری دارد که رادیو جوان دوستان به این نزدیکی دارد که حتی در امور اجرایی هم میتواند روی آنها حساب کند.
وی افزود: شاید به دلیل بعد مسافت افرادی که در شهرستانها هستند با فاصله ذهنی بیشتری در جریان امورات جشنواره قرار بگیرند اما اکنون با توجه به آسیب شناسیهایی که در جشنواره اول انجام شد در تلاشیم کارها با کیفیت بهتری انجام شود.
مدیر شبکه رادیویی جوان با بیان اینکه برگزاری جشنوارهها و کارهای اینچنینی همواره دارای نقاط ضعف و قوتی است، اظهار کرد: به همین دلیل مخاطبانی که به طور مستقیم با کارها در ارتباط هستند بهتر میتوانند آنها را به ما انتقال دهند. این جلسات باعث میشود کارها با همفکری انجام شده و زمینهای فراهم شود و تعامل ما با مخاطب را بهتر میکند.
وی ادامه داد: تفاوت این جشنواره با همه جشنوارهها در این است که در جوانه برای اولین بار مخاطب رادیو درگیر میشود تا حرفهایها.
احمدپور هدف از برگزاری این نشست را ارتباط بیش از پیش با مخاطب عنوان کرد و افزود: شعار شبکه این است که "ایران فقط تهران نیست" لذا در راستای تحقق این شعار و با توجه به اینکه مخاطبان همواره در کارهای جمعی کمک حال ما بودهاند فکر میکنم در این دوره نیز حضور شنوندگان در کنار ما برای انجام امور اجرایی مکمل کار جشنواره باشد. مشارکت شنوندگان با ما نیز باعث موفقتر عمل کردن جشنواره خواهد بود.
مدیر رادیو جوان شنوندگان فعال رادیو جوان را نمایندگان تبلیغی جشنواره خواند و افزود: همه تلاش ما این است که همه استعدادها در اقصی نقاط کشور شناسایی شده و از دید ما پنهان نمانند. جشنواره جوانه جشنواره حرفهایها نیست بلکه افرادی در آن شرکت میکنند که تاکنون هیچ سابقه برنامه سازی رادیویی را نداشتهاند حتی افرادی که در زمینه کار تصویری حرفهای به نظر میرسند در زمینه کارهای رادیویی ممکن است آماتور باشند چرا که رادیو و تلویزیون دنیای متفاوتی با هم دارند و به طور کل فضاهای آنها متفاوت است.
وی یادآور شد: در رادیو صرفا با تخیل شنونده سرو کار دارید و باید کاری کنید که صرفا با صدا بتوانید با او ارتباط برقرار کنید در صورتی که در تلویزیون اینگونه نیست و تصویر کمک زیادی را در زمینه رساندن پیام به مخاطب به شما خواهد کرد و اگر شما فیلم ساز خوبی هم باشید و صدای آن را جدا کرده و در جشنواره شرکت دهید مسلما نمیتواند اثر برگزیدهای باشد.
احمدپور با اشاره به تفاوت بسیار بین دو حوزه رادیو و تلویزیون، گفت: حتی شیوه ارائه گفتگوهای ساده در رادیو با تلویزیون متفاوت است.
در این نشست حمیدرضا افتخاری دبیر دومین جشنواره جوانه نیز ضمن ارائه گزارشی از جشنواره پاسخگوی سوالات متفاوت مخاطبان در ارتباط با جشنواره شد.
وی گفت: هدف ما این است که تا حد امکان همه گستره جغرافیایی کشور را پوشش دهیم تا همه افراد شرکت کننده در فضای رقابتی یکسانی حضور یابند و سهمی داشته باشند در شکل گیری رادیویی که دوستش دارند. به همین منظور در سایت جشنواره هم پاسخگوی سوالات مخاطبان هستیم و دسترسیها و امکانات بهتری را در آن قرار خواهیم داد.
یدالله گودرزی مسئول کمیته تبلیغات جشنواره نیز گفت: رادیو جوان رسانه پرطرفداری است که شنوندگان پر انرژی و فعالی را دارد و امید است امسال با همکاری آنان جشنواره چه بهتر و کامل تر برگزار شود.
60جوان از 20 استان کشور در این نشست حضور پیدا کردند و در پایان با مدیر شبکه و عوامل اجرایی جشنواره عکس یادگاری گرفتند.
در این جلسه که بیش از دو ساعت به طول انجامید بهنام احمدپور به شخصه پاسخ بسیاری از سوالات مخاطبان جوان را داد و پس از اتمان جلسه نیز با آنان به گفتگو نشست.
نظر شما