به گزارش خبرنگار مهر، دکتر محمدرضا نوروزی روز سه شنبه در نشست خبری که به منظور تشریح اقدامات حمایتی صندوق تعاون و رفاه سازمان نظام پزشکی کشور در محل این صندوق برگزار شد، افزود: متاسفانه بروز انواع بیماریهای جسمی و روحی در بین گروههای پزشکی رو به افزایش است. به طوریکه شاهد رشد برخی بیماریهای صعب العلاج و سرطانها در بین جامعه پزشکی هستیم.
نایب رئیس شورای عالی نظام پزشکی با تاکید بر تاثیرگذار بودن معیشت و امرار معاش پزشکان بر مسائلی مثل طلاق و...، افزود: متاسفانه آمار طلاق و جدایی در بین جامعه پزشکی مشهود است. وقتی پزشک به خاطر امرار معاش مجبور است بیشتر در محل کار بماند، در نتیجه وقت کمتری برای خانواده می گذارد و رابطه خانوادگی دچار مشکل می شود.
نوروزی با اعلام اینکه آمار دقیقی از وضعیت بیماریهای جسمی و روحی جامعه پزشکی در کشور وجود ندارد، ادامه داد: اگرچه آمار دقیقی از ثبت اطلاعات پزشکان وجود ندارد اما شواهد و قرائن نشان می دهد که بروز بیماریها در بین جامعه پزشکی در حال افزایش است.
وی افزود: بیش از 50 درصد جامعه پزشکی از تسهیلات بیمه ای برای درمان بیماریها استفاده می کنند که این موضوع نشان می دهد گروههای پزشکی در معرض خطر تلقی می شوند.
مدیر عامل صندوق تعاون و رفاه سازمان نظام پزشکی کشور ادامه داد: در نظر داریم با ایجاد بانک ثبت اطلاعات جامع سلامت جامعه پزشکی کشور، بتوانیم به آمار دقیق از وضعیت گروههای پزشکی دست یابیم.
نوروزی در ارتباط با حمایتهایی که سازمان نظام پزشکی برای کاهش مشکلات جامعه پزشکی کشور، افزود: صندوق تعاون و رفاه سازمان نظام پزشکی با ارائه تسهیلات مختلفی در بخشهای حمایتی، فنی و... در تلاش است از حجم مشکلات جامعه پزشکی کشور بکاهد. به طوریکه با ایجاد بیمه های مختلف برای پزشکان به دنبال این هستیم که از حجم مشکلات آنان در تامین هزینه های درمان بیماریها کم کنیم.
وی از پرداخت انواع وامهای کم بهره به جامعه پزشکی خبر داد و گفت: پرداخت وام گردشگری، یکی دیگر از تسهیلاتی است که به جامعه پزشکی ارائه می شود.
مدیرعامل صندوق تعاون و رفاه سازمان نظام پزشکی کشور از برگزاری دوره تکمیلی MBA برای پزشکان خبر داد و افزود: شرایطی فراهم کرده ایم که جامعه پزشکی علاوه بر بیمه های پایه از بیمه عمر و سرمایه گذاری برخوردار باشد.
نایب رئیس شورای عالی نظام پزشکی در ادامه به مشکلات تعرفه های پزشکی و راهکار خروج از مشکلات حال حاضر در این بخش اشاره کرد و گفت: در حال حاضر 5 تا 6 درصد درآمد ناخالص ملی در بخش سلامت کشور سرمایه گذاری می شود که این عدد حداقل باید به بالای 10 درصد برسد. همچنین موضوع سلامت از اولویتهای دهم و یازدهم به اولویتهای دوم و سوم برسد تا بتوان امیدوار بود رابطه مالی بین پزشک و بیمار مرتفع شود.
نظر شما