ارژنگ عزیزی در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: استان اردبیل در تامین منابع مالی به دلیل داشتن گردش های مالی ضعیف و توسعه نیافتگی با مشکل بزرگی مواجه است.
وی وجود مطالبات معوق بانکی دراستان را نقطه ضعف بزرگ و قفل منابع دانست و افزود: شرکت هابه لحاظ نداشتن مدیریت درست هم خود و سیستم بانکی را با مشکل مواجه کرده اند و روز بروز به میزان این بدهی ها افزوده می شود.
عزیزی درآمد سرانه استان را نسبت به سایر مناطق پایین دانست و بیان کرد: واحد ها اگر بتوانند بخشی از منابع مالی خود را تقویت کنند و تسهیلات بانکی داشته باشند بخشی از مشکلات حل می شود.
به گفته وی با وجود استمهال و اجرای ماده 28 یعنی تقسیط بده ها و بخشودگی شش درصدی جرایم با این وجود باید واحدها سرمایه در گردش داشته باشند تا بتوانند خود را احیا کنند و به صورت فعال در عرصه تولید حضور داشته باشند.
مصوبه دولت در تامین منابع مالی اردبیل محقق نشد
سرپرست معاونت برنامه ریزی استانداری اردبیل اعلام کرد: در سفر دور چهارم هیئت دولت به اردبیل در کارگروه شورای عالی اشتغال استان، مصوب شد سه هزار میلیارد ریال تسهیلات جدید از طریق جابجایی مازاد منابع از استانهایی که برخوردار هستند بدون رعایت تراز منابع و مصرف جهت سرمایه در گردش تولید استان اختصاص یابد که تاکنون این مصوبه اجرا نشده است.
عزیزی با بیان اینکه محقق شدن این مصوبه در اولویت کارها قرار دارد، افزود: انتظار می رود دولت در تحقق این امر استان را یاری کند تا وضیعت اقتصادی و درآمد سرانه استان بهبود یابد.
این مسئول عنوان کرد: بیش از شش هزار میلیارد ریال نیز از محل بنگاههای زود بازده با الویت سرمایه در گردش و طرحهای نیمه تمام باقی مانده است که اگر این مطالبه های نیز وصول شود جهش بزرگی در حوزه سرمایه گذاری استان روی می دهد.
وی تحریم و گرانی ارز را یکی از دیگر عوامل مشکل تامین منابع مالی استان عنوان کرد و افزود: این مسائل سبب شده است تولید کننده فشار زیادی را متحمل شود.
عزیزی در پایان درآمد عمومی استان را 908 میلیارد و 644 میلیون ریال عنوان کرد و افزود: از این میزان بیش از یک میلیارد و 101 میلیون ریال آن در سال 90 محقق شده است.
نظر شما