به گزارش خبرنگار مهر، سید حسین صابری ظهر دوشنبه در جلسه توسعه راه های استان تصریح کرد: بسیاری از گره های ترافیکی اردبیل با ساماندهی کم هزینه حل می شود اما متولیان ترافیک اردبیل زیاد بوده و هر مرجعی می خواهد حرفهای خود را به کرسی بنشاند.
وی با بیان اینکه توفیقی در کار مشاوران ترافیکی شهرداری اردبیل نمی بینم، افزود: 90 درصد مشاوران ترافیکی بازنشتگان اداره راه هستند که نمی توانند کاری برای کاهش ترافیک انجام دهند اما مهندسان ترافیک شهرداری با کمترین هزینه می تواند نسخه های کارسازی برای ترافیک شهر بپیچد.
صابری با اشاره به وابستگی شدید شهرداری به شورای شهر در اجرای برنامه ها اضافه کرد: شهرداری به غیر از نظر شورای شهر به نظرات دیگر اهمیتی نمی دهد و اگر این روند ادامه پیدا کند اعتبارات عمرانی دولتی را در اختیار فردی غیر از شهردار قرار می دهم تا برای مردم کار کنند.
استاندار اردبیل با بیان اینکه راهنمایی و رانندگی و پلیس راه باید همکاریها و تعامل بیشتری برای کاهش ترافیک شهر با شهرداری داشته باشند، متذکر شد: نوع نگاه پلیس یک بعدی است اما عوامل متعددی در به وجود آمدن صحنه های تصادف دخیل هستند که باید این عوامل با همکاری نهادهای مربوطه مرتفع شود.
وی با اشاره به تصادفات 56 درصدی عابران پیاده در تصادفات درون شهری یادآور شد: اگر محل عابر پیاده خط کشی نشده شهرداری مقصر است اما اگر عابر پیاده از محل خط کشی عبور نکرده آن وقت عابر پیاده مقصر بوده و نباید شهردار را مقصر معرفی کرد که نگاه پلیس در این مورد یک بعدی است.
رئیس شورای ترافیک استان با اشاره به اینکه نباید شهر را به خاطر انتخابات شورای شهر تعطیل کرد، افزود: 11 ماه تا زمان برگزاری انتخابات شورای شهر زمان باقی مانده است بنابراین شهرداری باید کار خود را با برنامه ریزی جلو برده و اجازه تعلل در اجرای برنامه های شهری را به خاطر انتخابات شورای شهر ندهد.
شهردار اردبیل نیز در این جلسه با بیان اینکه راهنمایی و رانندگی در چند ماه اخیر در تصادفات کمربندیها همیشه شهرداری را 50 درصد مقصر می داند، تصریح کرد: راهنمایی و رانندگی از تقصیرات عابر پیاده و رانندگان چشم پوشی کرده و چون دیواری کوتاهتر از دیوار شهرداری پیدا نمی کند شهرداری را 50 درصد مقصر می نویسد.
صدیف بدری با انتقاد شدید از عملکرد راهنمایی و رانندگی استان اضافه کرد: راهور اردبیل نامه تندی را به شهرداری نوشته که از این کار راهور هم گلایه هایی داریم که نباید چنین برخوردی با شهرداری داشته باشند.
وی با بیان اینکه راهور ساده ترین چاره کار را انتخاب می کند، متذکر شد: باید فرهنگ رانندگی توسعه پیدا کند که شهرداری در این مورد وظیفه ای ندارد و نهادهای مربوطه نباید از فرهنگ سازی چشم پوشی کرده و شهرداری را مقصر قلمداد کنند.
بدری با اشاره به اینکه نمی توان در هر جایی که تصادفی رخ داد سرعت گیر نصب کرد، گفت: اگر این روند در نصب سرعت گیر ادامه پیدا کند در آینده نه چندان دور اردبیل به عنوان یکی از شهرهای پر از سرعت گیر به سوال جداول روزنامه ها تبدیل می شود که باید هر چه زودتر جلوی این کار را گرفت.
نظر شما