به گزارش خبرنگار مهر، در ابتدای این نشست دبیر اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان ایرانی شرق آسیا در مقایسه آماری ظرفیت و توانایی دانشجویان ایرانی مشغول به تحصیل درمالزی را تشریح کرد.
محمد علی نصراللهی ضمن تاکید بر اشتیاق بیشتر دانشجویان ایرانی به بازگشت به وطن ،خواستار توجه بیشتر مسئولین وزارت علوم و کوتاهتر نمودن فرایند جذب توسط دفتر جذب وزارت علوم شد.
وی در ادامه بر اساس گزارش رسمی رایزنی علمی و سرپرست دانشجویان ایرانی جنوب شرق آسیا، ثبت 270 اختراع توسط 147 دانشجو ، انتشار 801 عنوان کتاب از 420 دانشجو (100 کتاب به زبان انگلیسی) و 11 هزار و 650 مقاله (4 هزار 854 مقاله در مجلات علمی و شش هزار و 796 مقاله کنفرانس) را از فعالیتهای علمی دانشجویان ایرانی در دانشگاههای مالزی عنوان کرد.
نصرالهی افزود: این امار و نتیجه فعالیت های علمی دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در مالزی به ایجاد جایگاه علمی مناسب برای دانشگاه های این کشور بیش از پیش کمک کرده است .
در ادامه این نشست اساتید اعزامی از ایران در مورد وضعیت علمی دانشگاه های کشورمان صحبت کردند و از موفقیت های و دستاوردهای علمی دانشجویان ایرانی در مالزی ابراز خرسندی نمودند.
انها همچنین ازآمادگی دانشگاه های کشورمان برای جذب فارغ التحصیلان موفق ایرانی در دانشگاه های داخل کشور خبرداده و از بازگشت دانشجویان به داخل کشور استقبال کردند.
در پایان این نشست ، وضعیت علمی و تحصیلی دانشگاههای مالزی و شرایط دانشجویان ایرانی در مالزی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .
اساتید دانشگاه های دولتی و غیر دولتی کشورمان که همراه خانواده های خود در قالب یک تور سیاحتی به کشور مالزی سفر کرده اند از این فرصت استفاده کرده و با وضعیت علمی – تحقیقاتی مراکز دانشگاهی این کشور آشنا شدند.
نظر شما