۱۲ شهریور ۱۳۹۱، ۱۹:۴۸

در گفتگو با مهر عنوان شد:

بنیاد ملی مد و لباس ایرانی اسلامی خلا موجود در جامعه را بر طرف کند

بنیاد ملی مد و لباس ایرانی اسلامی خلا موجود در جامعه را بر طرف کند

عضو فراکسیون زنان مجلس گفت:بنیاد ملی مد و لباس ایرانی اسلامی خلا موجود در جامعه را پوشش داده و مشکلاتی را در سطح جامعه است را رفع کند، نه ‌این‌که مدهایی ایجاد کند که پوشش را از شکل عام و چادر را از شکل رسمی‌ آن خارج کند .

لاله افتخاری در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان ابا اشاره به آغاز به کار بنیاد ملی مد و لباس ایرانی گفت : بنیاد ملی مد و لباس ایرانی اسلامی، مکانی خواهد بود که از این به بعد، مسایل مربوط به پوشش را رصد کرده و خانه‌ای می‌شود که با آمد و رفت دولت‌ها جا به جا نشده و به کار خود ادامه خواهد داد. این بی‌شک اتفاق خوبی است، اما باید چیزهایی را نیز در نظر گرفت؛ این‌که لباس‌ها و مدهای این بنیاد باید مناسب مردم و طبق فرمایشات مقام‌معظم رهبری هماهنگ شود تا خلا موجود را پوشش داده و مشکلاتی را در سطح جامعه رفع کند، نه ‌این‌که مدهایی ایجاد کند که پوشش را از شکل عام و چادر را از شکل رسمی‌ آن خارج کند و دیگر آن شکل اسلامی را نداشته باشد.

وی ادامه داد: طراحان نیز کنار کارشناسان باید این بنیاد را به جایگاه اصلی خود برسانند و مشکلات موجود درباره مساله حجاب را برطرف کنند.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با بیان این که از وظایف بنیاد این است که از طراحان حمایت کرده و طرح‌های آنان را ثبت کند تا از سو‌ء‌استفاده و ... در امان بمانند گفت : در کنار این فعالیت ها باید به طراحان وام داده و طرح‌های‌شان را به تولیدکنندگان برسانند تا الگوهای ایرانی و اسلامی رواج پیدا کند. لزوم آن دسته از افراد در این‌جا همواره حس شده است که قادر باشند طرح‌ها را تایید، ثبت و سپس اولویت‌بندی کرده و به دست تولیدکنندگان برسانند. بنیاد در این‌ میان حکم حلقه مفقوده‌ای را داشته که طراح را به تولید و بازار وصل خواهد کرد.

افتخاری با بیان این که از اولویت های بعدی بنیاد مدو لباس باید نظارت برتولید پارچه‌های مناسب باشد گفت : و از ورود کالاهای خارجی و نامناسب جلوگیری کند. کار بنیاد ملی مد و لباس حمایت از طراح و به نتیجه رساندن طرح در صورت اسلامی و ایرانی بودن است نه ناهمگونی با جامعه و اسلام.
 

کد خبر 1687349

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha