منصوره مروی زاده صبح یکشنبه در مراسم آغاز این طرح در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: طرح نظارت و ارزیابی در مدت 10 روز از 40 مجموعه اداری و بخش های غیردولتی شهرستان به اجرا درمی آید.
وی ادامه داد: سال گذشته برای نخستین بار در کشور 800 نفر به عنوان سفیران عفاف و حجاب از بین دانشآموزان محجبه و کارکنان با حجاب و منظم این شهرستان ییلاقی انتخاب شدند.
مشاورامور بانوان و خانواده فرمانداری طرقبه شاندیز گفت: سفیران با حضور در محل کسب و کار و دانش آموزدرمحلهای دانش به ترویج فرهنگ عفاف و حجاب کمک کرده و الگو خواهند بود و سفیران دانشآموز نیز مبلغان خوبی در جامعه خواهند بود.
مرویزاده در حاشیه بازدید اعضای هیئت اجرایی ستاد ترویج فرهنگ عفاف و حجاب از بنیاد مسکن طرقبه شاندیز خواستار کاربردی شدن اطلس عفاف و حجاب در طرقبه شاندیز شد و گفت: در این اطلس الگوهای برتر عفاف، حجاب، چگونگی ترویج آن در بین نسل جوان و نوجوان، مدارس، بخشهای دولتی و غیر دولتی معرفی شده است.
مشاور امور زنان و خانواده فرماندار طرقبه شاندیز تصریح کرد: ترویج فرهنگ عفاف و حجاب، ارایه الگوی برتر حجاب، آشنایی نسل جوان و نوجوان با مولفه حجاب برتر، فراگیر شدن بخش عفاف و حجاب در بخشهای غیر دولتی از جمله اهداف رونمایی از اطلس مذکور است.
مرویزاده گفت: کار ارزیابی از اجرای طرح ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در شهرستان طرقبه شاندیز در سه مرحله اجرا میشود.
مشاور امور زنان و خانواده فرماندار طرقبه شاندیز افزود: در مرحله نخست طرح 40 اداره در این زمینه مورد ارزشیابی و نظارت قرار میگیرد.
شایان ذکر است هیئتی مرکب از کارشناسان فرهنگی و مذهبی ضمن بازدید از ادارات، مدارس توصیه های لازم را در جهت فراگیر شدن فرهنگ عفاف و حجاب را طی این مدت ارایه خواهند کرد.
نظر شما