به گزارش خبرگزاری مهر، محمدعطا رحمانی آبیدر در جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان کردستان اظهار داشت: امروزه اعتیاد و عواقبت نامطلوب آن به عنوان یکی از معضلات اجتماعی وجود دارد و برای رسیدن به اهداف بلندمدت برنامه های اجتماعی باید راهکارهای مورد نیاز برای ریشه کنی و کاهش این معضل فراهم شود.
وی افزود: به دلیل افزایش مصرف مواد مخدر به ویژه مصرف مواد مخدر صنعتی و روانگردان باید خطرات ناشی از مصرف این مواد و نیز روش های جدید مقابله با آن در جامعه به خوبی اطلاع رسانی شود تا از میزان گرایش افراد به سمت این مواد کاسته شود.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان نقش خانواده ها در مسیر مبارزه با مواد مخدر را مهم ارزیابی کرد و گفت: خانواده ها به عنوان رکن اصلی اجتماع عامل مهمی در ترویج فرهنگ مبارزه با مواد مخدر هستند و هرگاه برنامه پیشگیرانه اجتماعی در جامعه اجرا شده شاهد کاهش چشمگیر گرایش به مصرف مواد مخدر بوده ایم.
رحمانی آبیدر ادامه داد: مراکز نگهداری معتادان باید در سطح استان ساماندهی شوند و هزینه های مورد نیاز برای اداره و تجهیز این مراکز پیش بینی و تخصیص یابد.
وی رفع مشکلات روحی و روانی معتادان را برای کمک به بازگشت مجدد آنها به جامعه الزامی دانست و بر استفاده از متخصصان و روانپزشکان و پزشکان مجرب و کارآمد برای بهبود معتادان تاکید کرد.
مدیرکل امور اجتماعی استانداری کردستان بر استفاده از توانمندی سازمان های مردم نهاد و همکاری آنها برای اجرای برنامه های پیشگیرانه و ترویج فرهنگ مبارزه با مواد مخدر جامعه تاکید کرد.
رحمانی آبیدر در پایان همکاری و همراهی مردم و دستگاه های اجرایی را برای تحقق برنامه های پیشگیری و مقابله با مواد مخدر در جامعه خواستار شد.
نظر شما