علی حقیقی اصل در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به تحصیل چهار هزار و 123 دانشجو در دانشگاه دامغان، اظهار داشت: این تعداد دانشجو در سه مقطع تحصیلی کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند.
وی افزود: فعالیت های آموزشی دانشگاه دامغان به عنوان دانشگاه علوم پایه دامغان در مهر ماه سال 71 و با ورود 35 دانشجو در رشته زمین شناسی آغاز شد.
رئیس دانشگاه دامغان یادآور شد: این دانشگاه در حال حاضر 58 رشته و گرایش، 117 عضو هیئت علمی شاغل و بورسیه و 9 دانشکده دارد.
وی افزود: تاسیس و راه اندازی دو دانشکده فنی و مهندسی و هنر در این دانشگاه که یکی از آرزوهای دیرینه مردم دامغان است به بار نشست و در آینده نزدیک با اضافه شدن دانشکده های پدافندغیرعامل، معماری و شهرسازی، کشاورزی و منابع طبیعی و علوم انسانی فصلی دیگر از رشد و شکوفایی را در این خطه شاهد خواهیم بود.
حقیقی اصل، به دستاوردهای دانشگاه دامغان اشاره کرد و گفت: عقد قرارداد همکاری علمی مابین این دانشگاه و دانشگاه ایالتی کورسک روسیه، کسب رتبه اول پژوهشی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در نسبت مقالات نمایه شده در ISI، کسب رتبه پنجم بین دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور از حیث قبولی دانشجویان در مقاطع تحصیلات تکمیلی و کسب رتبه پنجم در سطح دانشگاه ها وموسسات آموزش عالی کشور از حیث ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان از مهمترین دستاوردهای دانشگاه دامغان از ابتدای تاسیس آن تاکنون می توان یاد کرد.
رئیس دانشگاه دامغان، دانشکده های علوم زمین، ریاضی و علوم کامپیوتر، شیمی، فیزیک، مرکز تحقیقاتی حال جامد و آنالیز دستگاهی، زیست شناسی، رصدخانه، پژوهشکده علوم زیستی، دانشکده فنی و مهندسی و دانشکده هنر را از دانشکده های زیرمجموعه این دانشگاه عنوان کرد.
نظر شما