به گزارش خبرنگار مهر، اسماعیل برزگرزاده در دیدار با مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری یزد اظهار داشت: ابرکوه از نظر بیابان قسمت عمده ای از شهرستان را در بر می گیرد و اگر توجهی به این عرصه ها نشود، به طور قطع با مشکل روبرو خواهیم شد.
وی افزود: بادهای سنگین به ویژه در مسیر ابرکوه به یزد، موجب ایجاد راه بندان و در منطقه اسفند آباد بخش بهمن باعث ایجاد خسارت های سنگین می شود و باید راهکارهایی در این زمینه اندیشیده شود.
برزگرزاده ادامه داد: در مسئله خشکسالی نیز نیاز به بودجه های لازم برای بیابان زدایی داریم و ایجاد بوستان های بین راهی، ایجاد پوشش گیاهی در سطح منطقه با توجه به تخریب های صورت گرفته به واسطه توسعه صنایع، از جمله اموری است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی پیشنهاد کرد: منابع طبیعی می تواند با وارد کردن گونه های درختان سازگار با منطقه، صاحبان مزارع و چاه های کشاورزی را برای کاشت این گونه ها به همکاری دعوت کند و با این کار، بخشی از معضلات در حیطه حفاظت از عرصه های طبیعی را کاهش دهد.
برزگرزاده گفت: ایجاد پوشش گیاهی مناسب در ورودی ابرکوه به یزد که دروازه ورود به استان یزد است نیز چشم انداز زیبایی به آن خواهد بخشید و باعث انبساط خاطر مسافران عبوری در این مسیر خواهد شد.
وی با بیان اینکه این ورودی در حال حاضر دارای محیطی خشک و خشن است، از اقدام منابع طبیعی برای ایجاد فضای سبز در ورودی ابرکوه استقبال و در این زمینه اعلام آمادگی کرد.
نظر شما