۷ خرداد ۱۳۸۴، ۱۳:۱۱

عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي : حركت جمعي تمام دستگاههاي كشور عاملي براي ارتقاء فرهنگ ديني و عمومي كشور است

عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي : حركت جمعي تمام دستگاههاي كشور عاملي براي ارتقاء فرهنگ ديني و عمومي كشور است

عضو كميسيون فرهنگي مجلس با تأكيد بر اينكه براي رشد و ارتقاء فرهنگ ديني و عمومي جامعه نمي توان به طرح و مصوبه اكتفا كرد ، گفت : تحقق اين هدف نيازمند حركت كلي و جمعي تمام دستگاههاي كشور است .

غلامرضا ميرزايي عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي در گفتگو با خبرنگار گروه دين و انديشه "مهر" اظهار داشت : مجلس بطور معمول براي امور ديني و فرهنگي جامعه ، به لوايح و طرحهايي مي پردازد كه براي بررسي به اين كميسيون ارائه مي شود .

وي با اشاره به اينكه ساماندهي تبليغات ديني ، ازدواج جوانان و مهريه و همچنين مد لباس از طرحهاي اساسي كميسيون است كه پيگيري مي شود ، افزود : افزايش بودجه امور ديني و فرهنگي كشور نيز يكي از فعاليتها و اقدامات كميسيون در راستاي ارتقاء فرهنگ عمومي و ديني جامعه بود كه تا حد ممكن ، در بودجه كشور اعمال شد .

ميرزايي در مورد اينكه فرهنگ ديني و عمومي جامعه چگونه ارتقاء مي يابند ، گفت : در اين زمينه علاوه بر دستگاهها و نهادهايي كه بطور تخصصي در اين حيطه فعال هستند ، تمام دستگاههاي كشور ، در هر حوزه و بخشي كه فعال هستند ، مي بايست سمت و سوي فرهنگي داشته و به گونه اي كار كنند كه نتيجه و برآيند فعاليت آنها ، در سطح كلان و فرهنگ عمومي  جامعه قابل مشاهده باشد .

عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر اينكه فعاليت در زمينه تبليغ دين تنها به دستگاههاي مشخص مربوط نمي شود ، اين رسالت را وظيفه تمام دستگاههاي كشور اعلام كرد و يادآورشد : ارتقاء فرهنگ ديني و عمومي جامعه ، يك حركت جمعي و نظام مند است ، در واقع بحث فرهنگ را بايد وسيعتر از اقدام دستگاههاي مشخص كشور ديد .

ميرزايي تصريح كرد : در راستاي تحقق اين هدف ، تمام نهادها و سازمانها مي بايست ضمن فعاليت اجرايي خود ، سمت و سويي فرهنگي داشته باشند ، بنابراين براي ارتقاء فرهنگ ديني و عمومي جامعه نمي توان به طرح و مصوبه اكتفا كرد ، بلكه مي بايست به صورت يك حركت كلي و جمعي در اين زمينه فعاليت كرده و در قالب برنامه كلان و در راستاي چشم انداز 20 ساله ، به موضوع فوق پرداخته شود .

عضو كميته ارشاد و تبليغات مجلس شوراي اسلامي با تأكيد بر اينكه فرهنگ ديني را نمي توان از فرهنگ عمومي جامعه جدا كرد ، فرهنگ ديني را بخشي مهم از فرهنگ عمومي معرفي كرد و گفت : نگاه جامعه نيز به مسائل فرهنگي به همين گونه است و اين دو ، يك مجموعه واحد هستند كه بايد مورد توجه تمام دستگاهها و نهادهاي كشور قرار گيرند تا رشد و ارتقاء آنها را شاهد باشيم .

کد خبر 188771

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha