به گزارش خبرنگار مهر، دکتر غلامرضا خواجه سروی در پنجاه و دومین نشست مشترک معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشگاهها محور جلسه مذکور را انتخابات ریاست جمهوری عنوان کرد و گفت: قشر مخاطب ما در دانشگاهها دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه هستند.
معاون فرهنکی اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه داد: این سه قشر با هم یک خانواده تقریبا پنج میلیون نفری را تشکیل میدهند که بر جمعیت کل ایران تاثیر گذار است .
معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم به تجربه خوب مشارکت سه قشر دانشجو،کارکنان و اساتید دانشگاه در انتخابات مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و یادآور شد: در انتخابات 92 هم باید این ظرفیت طوری عمل کند که خواست نظام و عقل جمعی از دانشگاه به جامعه منتقل شود.
وی باتاکید بر اینکه در انتخابات 92 باید در حالت بین خوف و رجا عمل کنیم، خاطر نشان کرد: عملکرد رجا به ما کمک میکند مشارکت خوب جامعه را در انتخابات ایجاد کنیم و خوف هم باعث میشود همه متوجه دشمن باشیم که در این حرکت نفوذی از جانب دشمنان صورت نگیرد.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: محیط دانشگاه یک محیط عقلی،علمی،فرهنگی و مقاوم سازی است در انتخابات مجلس یک هزار نفر از اساتید برای حضور در مجلس اعلام نامزدی کردند که موج عظیمی ایجاد کرد و صحبتهای بی پایه و اساس دشمنان مبنی بر اینکه دانشگاهیان نقشی در سیاستگذاری دارند را خنثی کرد.
خواجه سروی در ادامه راهبردهایی تا پنج ماه مانده به انتخابات ارایه داد و گفت: معاونان فرهنگی باید سه کار مهم انجام دهند اول اینکه با دانشجویان تعامل داشته باشند تا نارضایتیهای احتمالی را کاهش دهند.
وی ادامه داد: دوم اینکه مسئولان تحمل خود را افزایش دهند مسئولان کمیته انضباطی و موارد خاص آستاه تحمل خود را افزایش دهند و سوم اینکه انرژی متراکم شده دانشجویان به طرق مختلف با استفاده از تربیت بندی تخلیه شود.
معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم گفت: خطی که در انتخابات در دانشگاهها دنبال میکنیم خط رهبری و ولایت فقیه است .
وی افزود: در ایام انتخابات فعالان سیاسی احزاب و گروههایی را که علاقهمند هستند در دانشگاه حضور یابند طبق مقررات ساماندهی کنند.
خواجه سروی همچنین به ظرفیت کرسیهای آزاد اندیشی اشاره کرد که میتوان از این کرسیها در این ایام بیش از سایر ایام بهره گرفت.
نظر شما