به گزارش خبرنگار مهر، دکتر ابوالقاسمی در مراسم بهره برداری از دستگاه پت سیتی با اشاره به کنترل و تشخیص بیماری سرطان افزود: در برخی موارد پزشک در زمینه تشخیص و ارزیابی بیماری سرطان دچار تردید می شود از این رو نیاز به دستگاههایی است که در این زمینه به پزشک کمک کند.
وی با بیان اینکه در گذشته بیماران برای ارزیابی های بیشتر به خارج از کشور اعزام می شدند، اظهار داشت: با وارد کردن این دستگاه به کشور، کشور ما مجهز به سیستمی شده است که توانایی تشخیص و شناسایی بیماری در داخل کشور را افزایش داده است.
رئیس دانشگاه شهید بهشتی با اشاره به گران بودن هزینه های بهره برداری از این دستگاه گفت: هرچند که این دستگاه راندمان بالایی در تشخیص بیماری ها دارد ولی معاونت درمان باید با فرهنگ سازی درست نحوه استفاده از این دستگاه را افزایش دهد.
ابوالقاسمی همچنین با تاکید براینکه سایر دستگاهها قادر به تصویر برداری از تومورهای سرطانی هستند، گفت: دستگاه پت سیتی قابلیت تشخیص را افزایش خواهد داد.
وی همچنین یاداور شد: از آنجایی که مواد هسته ای لازم برای دستگاه پت سیتی در بیمارستان مسیح دانشوری فراهم شده است، امیدواریم که بتوانیم این خدمات را به سایر بیمارستانها انتقال دهیم.
نظر شما