محمدجواد حسین زاده در گفتگو با خبرنگار مهر اظهارداشت: در مرحله اول اجرای این طرح پنج ایستگاه مطالعه در پنج نقطه از شهرکرمان راه اندازی شد.
وی گفت:از ابتدای اجرای طرح تاکنون بیش از یکصدهزار جلد کتاب برای راه اندازی وشارژ ایستگاه ها از سوی نهاد کتابخانه های عمومی کشور ارسال شده است.
حسین زاده با اشاره به محل جانمایی ایستگاههای مطالعه اظهارداشت: این ایستگاهها در مکانهایی جانمایی میشوند که تردد مراجعهکننده و ظرفیت فعالسازی کتابخانهها را داشته باشند و در این میان پایانههای مسافربری و ادارههای پرمراجعه، مراکز بهداشتی و درمانی و مساجد و اماکن متبرکه در اولویت قرار دارند.
وی گفت: این طرح در قالب تفاهمنامه بین اداره کل کتابخانههای عمومی کرمان و محل جانمایی ایستگاهها اجرا میشود.
وی افزود: ایستگاه های مطالعه با هدف ارتقای سطح مطالعه مفید و در دسترس قرار دادن کتاب برای مردم و به منظور تحقق منویات مقام معظم رهبری راه اندازی می شوند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان با بیان اینکه تامین کتاب و پشتیبانی از این ایستگاهها به صورت مستمر خواهد بود، گفت: در هر دوره تعداد ۱۵ عنوان کتاب و از هر عنوان ۲۰ نسخه برای گروههای سنی مختلف در این ایستگاهها قرار داده میشود.
وی ضمن بیان این خبر افزود: در مجموع در سال گذشته بیش از چهار میلیون و 100 هزار نفر به کتابخانه های عمومی استان مراجعه نمودندکه درمقایسه به مورد مشابه سال پیش رشد18درصدی داشته است.
وی با اشاره به افزايش قابل توجه تعداد نسخه هاي كتاب در كتابخانه هاي عمومی استان افزود: هم اكنون یک میلیون و390 هزار نسخه كتاب در کتابخانه های استان موجود است كه اين ميزان در مقایسه با اسفند ماه سال 90،بيانگر افزايشي 25 درصدي است.
وی همچنین از رشد30درصدی اعضاء فعال کتابخانه های عمومی خبرداد و گفت : هم اکنون قریب 120 هزار نفرازکرمانیها عضوکتابخانه های عمومی استان می باشند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان ضمن اشاره به رشد15درصدی میزان امانت کتاب،گفت: اعضاء ومراجعین کتابخانه های عمومی استان در سال گذشته بیش از دو میلیون و500 هزارجلدکتاب به امانت گرفته اند.
وی خاطر نشان کرد: توجه به جامعه استفاده کننده ، تنوع در خدمات ، نوع ارتباط کتابداران و مراجعین ، کیفیت خدمات و انواع منابع اطلاعاتی می تواند راهکاری موثر در بهبود و ارتقاء بهره وری کتابخانه های عمومی باشد.
نظر شما