به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر حسین ریاضی گفت: سامانه 1490 روزانه حدود 3000 هزار تماس تلفنی دارد که به صورت 24 ساعته و در سه شیفت صبح، عصر و شب توسط 100 اپراتور پاسخ داده شده و مورد رسیدگی قرار می گیرد.
وی با اعلام اینکه تمام تماسها در این سامانه ثبت می شود، گفت: پاسخ های سامانه به مردم به دو صورت آنلاین و آفلاین است.
ریاضی در توضیح این پاسخها ابراز داشت: برخی مواردی که از مردم به سامانه گزارش می شود، فوری هستند، مثل نیاز اورژانسی یک بیمار اعم از بستری یا درمان یا درخواست دارو و مواردی نظیر این ها که طبعاً به صورت آنلاین توسط اپراتور از مسئول مربوطه پیگیری و نتیجۀ آن به تماس گیرنده اعلام می شود.
وی ادامه داد: مواردی هم مانند گزارش وقوع تخلف در یک مرکز درمانی، مثل دریافت اخذ مبلغ بیش از تعرفه درمانی (زیرمیزی) یا مواردی نظیر آن به این سامانه گزارش می شود که این موارد نیاز به بازرسی و تحقیق میدانی دارد و ابتدا توسط سامانه به مسئول مربوطه در ستاد یا دانشگاه های علوم پزشکی اعلام شده و پس از پیگیری آن در یک زمان مشخص، نتیجه آن توسط سامانه که تحت سیستم وب قرار دارد، برای پیگیری لازم به مسئولان مربوطه گزارش می شود.
ریاضی با اعلام اینکه گزارشهای سامانه به مسئولان بر اساس ابلاغیه وزیر جنبه وزارتی داشته و قصور در پیگیری آنها به منزله تخلف اداری محسوب می شود، گفت: این سامانه در مدت کمی که راه اندازی شده منشاء کارهای خوبی بوده است. به عنوان نمونه تماس گیرنده ای داشتیم که نوزاد نارسی داشت و به یک بیمارستان دولتی مراجعه کرده بود و داروی مورد نیازش را پیدا نمی کرد و همکاران سامانه با پیگیریهای خود به کمک فهرست اطلاعات داروخانه ها که در اختیار دارند، مشکلش را برطرف کردند.
نظر شما