۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۳:۴۸

در حال و هوای انتخابات/

نبض سیاست تند می زند/ رواج بی اخلاقی ها در نبرد خدمت

نبض سیاست تند می زند/ رواج بی اخلاقی ها در نبرد خدمت

کرج – خبرگزاری مهر: رقابت های انتخاباتی میان نامزدها و هواداران آنها این روزها آن قدر پر هیاهوست که در گیرودار این آشفته بازار باید به دنبال اخلاق و اخلاق مداری به سختی گشت؛ نبض سیاست این روزها تند می زند و نبردی نابرابر بین شیفتگان قدرت و تشنگان خدمت به پا است.

به گزارش خبرنگار مهر، انتخابات عرصه انتخاب و مهر تائید بر مردم سالاری کشور عزیزمان ایران است، فضایی زلال با قوانین و ضوابطی مشخص و معین که کوچتکرین کج روی و بی اخلاقی در آن می تواند آب را گل آلود کند!

این روزها همه جا صحبت از حماسه و حماسه آفرینی است، اگر قرار است مردم حماسه آفرین این عرصه باشند هیچ جای نگرانی نیست مردم ما در عرصه های مختلف ثابت کردند که در حماسه آفرینی پیشگام بوده و هستند، بارها و بارها در صحنه های مختلف سیاسی و اقتصادی حماسه آفریدند.

ایستادگی در برابر تحریم ها و تحمل فشارهای سنگین اقتصادی عین حماسه آفرینی اقتصادی و قرار گرفتن در خط ولایت و جدا ناپذیری ملت از ولی فقیه، آرمانها و ارزشهای انقلابی و ادامه راه شهدای والامقام هشت سال دفاع مقدس عین حماسه آفرینی سیاسی مردم ایران است.

نامگذاری امسال به نام حماسه سیاسی حماسه اقتصادی توسط رهبر حکیم و فرزانه کشورمان تاکیدی است دوباره بر ضرورت تداوم این حماسه آفرینی ها، تاکیدی بر ضرورت حفظ وحدت چرا که جز با وحدت و یکپارچگی و انسجام، کلمه ای به نام حماسه حتی نوشته هم نمی شود.

مردم ایران در آزمون وحدت در برهه های زمانی مختلف پیروز و سربلند بیرون آمدند اما در سالهای اخیر متاسفانه رقابت ها به ویژه در عرصه انتخابات حکایت وحدت میان مسئولان را با اما و اگر مواجه کرد و در بعضی موارد این اختلاف نظرها به دل جامعه نیز کشانده شد.

وقتی سخن از انتخاب در میان باشد بی شک رقابت نمود پیدا می کند اما نباید این نکته را از یاد برد که انتخابات صحنه رقابت برای ورود به عرصه خدمتگزاری است و برای خدمتگزاری باید سالم رقابت کرد.

بازار گرم رقابت های انتخاباتی

بازار رقابت های انتخاباتی این روزها خیلی گرم است با آنکه هنوز زمان تبلیغات رسمی کاندیداها آغاز نشده خیلی ها آنقدر گرم سخنرانی، شعار پراکنی و یارگیری شده اند که یادشان رفته خدمتگزاری با بی قانونی جور در نمی آید.

این روزها نبض سیاست تند می زند و در آشفته بازار رقابت های انتخاباتی مشکل می توان تشخیص داد که نبرد برای خدمت است یا قدرت، نبرد نابرابری بین دو مقوله کاملا متفاوت.

24 خردادماه کشورمان صحنه انتخاب در دو عرصه مهم و حساس خواهد بود دو انتخاب که یکی شخص اول اجرایی کشور را برمی گزیند و دیگری انتخاب افرادی سالم و صالح برای ورود به شورای شهر و روستا را رقم خواهد زد، بی شک انتخاب صحیح در گرو شناخت و درک صحیح از افراد است و این شناخت جز با معرفی صادقانه افراد حاصل نمی شود.

کاندیداهای ریاست جمهوری در تب و تاب سخنرانی و یارگیری و تشکیل ائتلاف و جناح بندی اند و کاندیداهای شوراها در تب و تاب تائید صلاحیت ها و اعلام  نظر هیئت نظارت.

آنچه مهم است اینکه سخنرانی ها و یارگیری ها و ائتلاف ها و جناح بندی ها باید با هدف پیگیری مطالبات مردمی و رفع مشکلات و معضلات کشور باشد نه اینکه سکویی برای پرتاب به مرکز قدرت.

از گوشه و کنار خبرهایی مبنی بر تلاش برخی نامزدهای انتخابات برای جلب آراء مردم به گوش می رسد، تلاش هایی که از ماهها و بعضا سال ها پیش آغاز شده تا در موعد انتخابات به ثمر بنشیند، صرف کار برای انتخابات اگر خارج از چارچوب قوانین مربوطه نباشد، نه تنها اشکالی ندارد بلکه لازم است. چون مدت محدود تبلیغات انتخاباتی نمی تواند برای معرفی یک نامزد کافی باشد اما در این میان برخی از افراد از مدتها پیش فعالیت شدید تبلیغی خود را آغاز کرده و در این مدت به شکل های گوناگون برای جلب آراء مردم تلاش می کنند تلاشی شدید که به واقع این سوال را مطرح می کند که رقابت بر سر خدمت است یا قدرت و منفعات بعد از آن؟

در تکاپوی این حرکت ها از ولخرجی های فراوان مالی، ضیافت ها و پیامک ها  تا وعده و وعیدهای بعضا دروغ و خارج از شرخ وظایف تعریف شده و حتی بی اخلاقی های انتخاباتی را می توان مشاهده کرد بی اخلاقی هایی که قطعا به نام خدمت و با هدف قدرت رواج پیدا می کنند.

تخریب دیگران، پرونده سازی، زیرسوال بردن خدمات دیگران، شعارهایی تنها در حد وعده و وعیدهای پوچ، سخنرانی در هر بابی بدون در نظر گرفتن صلاح نظام و مردم و شایعه سازی و فرافکنی در خصوص صحت و سقم تائید صلاحیت ها و حتی خود انتخابات از جمله بی اخلاقی هایی است که امروز در این نبرد از سوی برخی کاندیداها به چشم می خورد، البته در طول سالیان و انتخابات های گذشته کم نبوده اند کسانی که با احساس تکلیف وارد میدان شده و با پرهیز از دست یازیدن به هر کاری برای رسیدن به قدرت تنها به خدمت اندیشیده اند.

البرز آماده حماسه آفرینی در عرصه سیاست و انتخابی آگاهانه در جهت تحقق حماسه اقتصادی

استان البرز، ایران کوچک مهد اقوام و اقشار نقاط مختلف سرزمین مهرآفرینمان ایران، این روزها در تب و تاب تحقق حماسه ای سیاسی در عرصه انتخابات و حماسه اقتصادی به واسطه انتخابی آگاهانه و همراه با بصیرت است.

حال و هوایی انتخاباتی این روزها در شهرهای مختلف استان به ویژه در کلانشهر کرج حاکم شده به خصوص که به واسطه نزدیکی این شهر به پایتخت این روزها شاهد حضور گسترده و پی درپی و سخنرانی های نامزدهای احتمالی انتخابات ریاست جمهوری نیز در کرج هستیم.

سوای از آن انتخابات شوراها و رقابت تنگانگ در این عرصه نیز بر شور و هیاهوی انتخاباتی این شهر افزوده است.

افزایش تعداد اعضای شورای شهر کرج از 11 نفر به 21 نفر موجب شد تا افراد بیشتری خود را داوطلب ورود به صحن پارلمان محلی کنند تا 1381 نفر امروز در شهرستان کرج در انتظار تائید صلاحیت ها و اعلام نظر هیئت نظارت انتخابات باشند.

افراد زیادی از اقشار مختلف، زن و مرد، ورزشکاران و فرهنگیان و حتی مدیران اجرایی سابق، اعضای دوره فعلی شورا و حتی افرادی عادی و واجد شرایط خود را برای ورود به پارلمان محلی به منظور ارائه خدمات و نظارت بر دستگاه های اجرایی خود را داوطلب کرده اند.

این روزها شمارش معکوس برای تائید صلاحیت کاندیداها آغاز شده و در این میان برخی که ادعا می کنند تشنه خدمت هستند اعمال و رفتاری را از خود نشان می دهند که بیشتر نشان از شیفتگی قدرت آنها دارد.

تلاش برخی افراد و رفت و آمدهای پی در پی برای گرفتن تائید صلاحیتشان از هیئت نظارت و هیئت اجرایی و اعمال و رفتار آنها در جهت شایعه پراکنی و ایجاد تشنج در جامعه در خصوص نتیجه تائید صلاحیت ها و اعمال نظرهای شخصی در این باب فاصله زیادی با هدف خدمتگزاری دارد چرا که خدمتگزاری با بی اخلاقی سازگار نیست.

ملاک تائید صلاحیت ها تنها استعلام از مراجع چهارگانه است

رئیس هیئت  نظارت بر انتخابات شوراهای شهر و روستای البرز در خصوص تائید صلاحیت ها به خبرنگار مهرگفت:  افرادی که مسئله‌دار و دارای پیشینه سوء هستند و مراجع چهارگانه آن‌ها را تائید نکنند به طور حتم رد صلاحیت خواهند شد.

عزیز اکبریان اظهار داشت: افرادی که در مراجع چهارگانه در نظر گرفته شده در قانون، دارای پرونده مفتوح یا محکومیت باشند مطمئنا در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا تائید صلاحیت نخواهند شد.

وی با اشاره به اینکه شوراهای شهر جای افراد صالح و سالم است، افزود: مردم از افراد سالم و صالح برای حضور در انتخابات دعوت کنند و مواظب باشند با انتخابی آگاهانه افراد توانمند، دلسوز و متخصص را وارد پارلمان محلی کنند.

اکبریان تاکید کرد: گرایش های فکری و عقیده و سلیقه افراد ملاک تائید صلاحیت نیست و تلاش می کنیم از همه سلیقه ها و گرایش ها در عرصه انتخابات حضور داشته باشند به شرط آنکه مورد تائید مراجع چهارگانه باشند.

وی در خصوص برخی شایعه پراکنی ها در خصوص تائید صلاحیت ها گفت: افراد هیئت اجرایی و هیئت نظارت همه افراد معتمد و قانونمند هستند و همه تلاش می کنند با رعایت اخلاق و قانون در این مسیر گام بردارند بنابراین شایعه پراکنی در خصوص آنها بی اخلاقی است.

شایعه پراکنی در فضای انتخابات آب ریختن به آسیاب دشمن است

فرماندار شهرستان کرج نیز در گفتگو با خبرنگار مهر بر ضرورت رعایت اخلاق انتخاباتی توسط همه اقشار جامعه به منظور برگزاری انتخاباتی سالم و با حضور گسترده مردم گفت: شایعه پراکنی و حاشیه سازی پیرامون تائید صلاحیت ها موجب آلوده شدن فضای انتخابات خواهد بود.

مهدی ایران نژاد افزود: شایعه پراکنی ها و حاشیه سازی ها در عرصه انتخابات، آب ریختن در آسیاب دشمن است و باعث می شود خواسته یا ناخواسته با دشمنان داخلی و خارجی در تحقق اهداف شوم آنها در خدشه دار کردن فضای انتخابات هم مسیر شویم.

وی تصریح کرد: در نظام مقدس جمهوری اسلامی میزان مشارکت مردم در انتخابات بسیار حائز اهمیت است از این رو باید عملکرد و رفتار همه مسئولان و حتی مردم به گونه ای باشد که مشارکت و حضور حداکثری در این عرصه رقم بخورد.

وی افزود: شایعه پراکنی و حاشیه سازی قبل از اعلام نظر نهایی هیئت نظارت، موجب بی اعتمادی نسبت به مسئولان و دست اندرکاران اجرایی و نظارتی امر انتخابات شده و همین بی اعتمادی مانع از تحقق حماسه سیاسی در کشور می شود.

فرماندار کرج اظهار داشت: برخی برای داغ کردن تنور انتخابات به این گونه شایعات دامن می زنند که بی شک اینگونه رفتار و اعمال به دقت رصد شده و برخورد لازم در چهارچوب قانون با متخلفان صورت خواهد گرفت.

ایران نژاد با تاکید براینکه همه عوامل و دست اندرکاران امر انتخابات، امانتداران رای و نظر مردم هستند، گفت: هیئت نظارت، هیئت اجرایی و همه دست اندرکاران امر انتخابات افرادی متعهد، امانتدار، دلسوز و ولایی هستند و کوچکترین شائبه ای در صحت عملکرد آنها وجود ندارد بنابراین جای هیچ شبهه و شایعه پراکنی نخواهد بود.

انتخابات مایه قوام جامعه باشد نه باعث ایجاد شکاف و رخنه

مدیرکل تبلیغات اسلامی البرز نیز در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص رعایت اخلاق در عرصه انتخابات گفت: باید از هر رفتار و کرداری که موجب ايجاد هرگونه اختلال در امور جاري حكومت می شود جلوگيري شود به عبارتي انتخابات بايد مايه پويايي و قوام جامعه باشد نه  اینکه باعث ایجاد شكاف و فتنه ميان اقشار مردم شود.

حجت الاسلام سیدعباس مسعودی اظهار داشت: انتخابات عرصه به تصویر کشیدن وحدت و یکپارچگی مردم و همدلی و همراهی آنها با مسئولان نظام است پس باید مواظب بود تا خدائی نکرده اعمال و رفتار برخی افراد خدشه ای در این انسجام و همدلی وارد نکند.

وی تاکید کرد: بی اخلاقی ها و اختلافات نظرها بی شک رخنه و شکاف بین مردم جامعه به وجود می آورد و دشمن در کمین سوءاستفاده از این شکاف هاست.

وی بر ضرورت تبلیغات صادقانه و خالصانه و در چارچوب قانون در زمان معین و مشخص تاکید کرد و افزود: تبلیغات بدون در نظر گرفتن موازین قانونی و خارج از زمان معین می تواند فضای انتخابات را متشنج و ناسالم کند بنابراین باید کاندیداها نسبت به این مهم در جهت حفظ وحدت و انسجام ملی دقت داشته باشند.

به هر روی امید می رود بازی ها و جناح بندی های سیاسی و دست و پا زدن های غیرقانونی برخی افراد که با هدف کسب قدرت است نه خدمتگزاری، اصل تحقق حماسه سیاسی را تحت الشعاع قرار نداده و انتخابات  برای همه آحاد جامعه به ویژه کاندیداها  عرصه به تصویر کشیدن عزت و عظمت اسلام باشد و منفعت های شخصی بر منفعت های ملی غلبه نکند.

باید به یاد داشت که در عالم سياست، اخلاق مدارى حرف اول را می زند، يعنى با رعايت اخلاق سياسى، رعايت خطوط قرمز نظام و داشتن نگاه منصفانه به حركتها و عملكردهاى رقيب، می توان بهترين نقدها را از هر فردی شنید و به سازنده بودن آنها ايمان داشت.
......................................
گزارش از لیلا جعفری

کد خبر 2049424

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha