۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۲، ۱۲:۲۹

قره شيخ لو:

فعالیت 4800 موسسه قرآنی و خانه قرآنی روستایی در کشور/210 هزار حافظ قرآن در كشور تربیت می شوند

فعالیت 4800 موسسه قرآنی و خانه قرآنی روستایی در کشور/210 هزار حافظ قرآن در كشور تربیت می شوند

سنندج - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور از فعالیت چهار هزار و 800 موسسه و خانه قرآنی در سطح کشور خبرداد و گفت: اين موسسات نفش مهمي در اعتلاء برنامه هاي قرآني در كشور دارند.

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی قره شیخ لو صبح سه شنبه در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه و مطبوعات استان کردستان در سنندج اظهار داشت: از این تعداد دو هزار و 300 مورد آن را موسسات قرآنی تشکیل می دهند که دارای مجوز هستند.

وی افزود: دو هزار و 500 خانه قرآن روستایی نیز در سطح کشور در حال فعالیت هستند که از سازمان تبلیغات اسلامی کشور پروانه فعالیت کشب کرده اند.

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور ادامه داد: در مجموع 26 موسسه قرآنی و 70 خانه قرآن روستایی در سطح استان کردستان دارای مجوز هستند و فعالیت می کنند.

قره شیخ لو یادآور شد: در تعدادی از شهرهای کشور نیز خانه های قرآن شهری راه اندازی و مجوز فعالیت گرفته اند که سنندج از شهرهای برتر در این زمینه است و در حال حاضر 168 خانه قرآن شهری در سطح سنندج فعال هستند.

وی در ادامه به فعالیت های این سازمان اشاره کرد و بیان کرد: توسعه آموزش های قرآنی، ساماندهی مشارکت های مردمی در فعالیت های قرآنی، راه اندازی انجمن های قرآنی، نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم، اعطای مدرک به حفاظ قرآن و توسعه فعالیت های قرآنی در فضای مجازی از مهمترین فعالیت های این سازمان در سطح کشور است.

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور با بیان اینکه بزرگترین شبکه آموزش قرآن در کشور تحت حمایت این سازمان است، گفت: در بحث پژوهش های آموزشی فعالیت گسترده ای طی چند سال گذشته صورت گرفته که در توسعه و ترویج آموزه های قرآنی در سطح جامعه بسیار موثر بوده است.

قره شیخ لو افزود: راه اندازی انجمن های قرآنی نیز در چند سال گذشته توانسته در حدود زیادی از لحاظ کمی و کیفی برنامه و فعالیت های قرآنی را تحت تاثیر قرار دهد.

وی به حوزه نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم نیز اشاره کرد و اظهار داشت: پیش از این قرآن هایی که در کشور به چاپ می رسید متاسفانه دارای اغلاط بسیاری بود اما با نظارتی که در حال حاضر صورت می گیرد، پیش از چاپ قرآن ها اصلاح می شوند.

صدور 3.5 میلیون مجوز چاپ و نشر قرآن در سال 91

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور با بیان اینکه در سال گذشته سه میلیون و 500 هزار مجوز چاپ قرآن در کشور صادر شده است، ادامه داد: با توجه به اینکه چاپ قرآن کریم هر ساله در حجم بالایی انجام می شود، نظارت بر چاپ و نشر قرآن کریم یه ضرورت بود.

قره شیخ لو با اشاره به توسعه فعالیت های قرآن در فضای مجازی، یادآور شد: با توجه به بسترهای گسترده فضای مجازی می توان در این حوزه فعالیت های چشمگیری را انجام داد.

وی از راه اندازی فاز اول مرکز آموزش مجازی قرآن کریم در سال جاری خبرداد و بیان کرد: این سامانه با هدف آموزش کسانی راه اندازی می شود که امکان حضور در موسسات و خانه های قرآنی را ندارند.

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور در ادامه گفت: مسئولیت اعطای مدرک به حفاظ قرآن کریم نیز بر عهده این سازمان است که طی هشت سال فعالیت 27 هزار نفر در آزمون های این سازمان شرکت کرده اند که تنها دو هزار نفر موفق به دریافت مدرک شده اند.

برگزاری طرح قرآنی مائده در سطح کشور

قره شیخ لو به برنامه و طرح های پیش بینی شده برای سال جاری نیز اشاره کرد و افزود: امسال مسابقات قرآنی به صورت کاملا متفاوت با دیگر مسابقات قرآنی در سطح کشور با عنوان طرح "مائده" برگزار می شود.

وی با بیان اینکه این طرح در دو مرحله استانی و کشوری به اجرا گذاشته می شود، اظهار داشت: در این طرح شرکت کنندگان علاوه بر قرائت و روخوانی قرآن، باید حافظ بخشی از قرآن کریم بوده و با مفاهیم و تفسیر 15 جزء از آن آشنای داشته باشند.

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور ادامه داد: طرح "با قرآن در رمضان" نیز هر ساله در ماه مبارک رمضان اجرا می شود که در این ماه با حضور علاقمندان به فعالیت های قرآنی، قرآن کریم ختم می شود.

210 هزار حافظ قرآن تربیت می شوند

قره شیخ لو در ادامه به طرح تربیت یک میلیون حافظ قرآن کریم در کشور اشاره کرد و یادآور شد: سهم سازمان دارالقرآن الکریم در اجرای این طرح 210 هزار حافظ است که به زودی آغاز می شود.

وی بیان کرد: اجرای این طرح در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری است که انتظار می رود با حمایت های سازمان تبلیغات اسلامی و تخصیص اعتبارات مورد نیاز بتوان این طرح را به اتمام رساند.

رئیس سازمان دارالقرآن الکریم کشور گفت: همچنین امسال 40 برنامه آموزشی حفظ قرآن با حضور 40 قاری و حافظ برجسته و بین المللی کشور در استان های مختلف کشور برگزار می شود تا قرآن آموزان بتوانند از نزدیک از تجربیان آنان بهره ببرند.

قره شیخ لو افزود: در طول سال جاری تلاش می شود با اجرای برنامه های متنوع و مختلف در علوم قرآنی فضای قرآنی مناسبی در سطح کشور فراهم شود و شاهد انس و الفت با قرآن کریم در سطح جامعه باشیم.

وی اظهار داشت: آموزش های قرآنی باید به سمتی هدایت شوند تا کاربردی شده و افرادی که این آموزه ها را فرا می گیرند در روابط فردی، خانوادگی و اجتماعی خود از آنان استفاده کنند.

کد خبر 2054673

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha