به گزارش خبرنگار مهر، سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی صبح امروز سهشنبه 31 ادیبهشت در حاشیه مراسم تقدیر از دست اندرکاران نمایشگاه کتاب تهران در پاسخ به سئوالی درباره تغییر احتمالی در مدیریت انجمن آثار و مفاخر فرهنگی در شرایطی که چند ماهی است که محمدجواد ادبی رئیس آن در محل انجمن حضور نیافته است، گفت: تغییرات در انجمن مفاخر و آثار فرهنگی باید توسط هیئت امنا باشد.
وی افزود: انجمن آثار و مفاخر فرهنگی، نهادی مستقل است و زیرمجموعه وزارت ارشاد نیست. هیئت امنا دارد و در راس آن هم رئیسجمهور قرار دارد. اگر قرار بر تغییری هم باشد، باید اعضای هیئت امنا در این مورد تصمیم بگیرند.
وزیر ارشاد در عین حال گفت: البته برنامههای این انجمن و بزرگداشتها در حال انجام است و هفته آینده هم بزرگداشت آیتالله سیدمحمد خامنهای رئیس بنیاد حکمت صدرا را برگزار میکنیم. لذا برنامه بزرگداشتها ادامه دارد و شاهد وقفه نیستیم.
حسینی همچنین در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه آیا ارتباطی میان توقف واردات برخی انواع کاغذ و تبلیغات ماه آینده نامزدهای انتخابات وجود دارد، افزود: انتخابات نیاز زیادی به کاغذ ندارد. کشور ما آنقدر گسترده است که بعی است نامزدها بخواهند از ابزار تبلیغات کاذی استفاده کنند و غالباً از طریق فضای مجازی و پیامکها و برنامههای مختلف و حتی در صدا و سیما استفاده میکنند.
وی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر اینکه چه برخوردی با تخلفات انتخاباتی چاپخانهداران در آستانه انتخابات صورت میگیرد؟ با بیان اینکه «به تخلفات رسیدگی میشود» گفت: یکی از وظایف هیئتهای اجرایی و نظارت انتخابات همین است که مراقبتها صورت گیرد و ما هم ابلاغ کردهایم هر موردی میخواهد تکثیر و توزیع شود، میبایست نسخههایی از آن را برای ما بفرستند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که در جمع خبرنگاران خبرگزاریها سخن میگفت، در پاسخ به سئوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه ظاهراً شما در این برنامه (راسم تقدیر از دست اندرکاران نمایشگاه کتاب تهران) دلِ پری از رسانهها داشتید؟ در حالی که میخندید، تاکید کرد: نه اینگونه نیست. مخاطب شما خبر نبودید بلکه برخی روزنامههای خاص هستند که حاضر نیستند حتی در یک رویداد ملی و کار باعظمتی چون نمایشگاه کتاب، آن را منعکس کنند و اگر هم بخواهند بپردازند به این رویداد، میگردند و نقاط منفی را پیدا میکنند و مسئله را جعل میکنند.
حسینی اضافه کرد: افتخار نمایشگاه کتاب برای مردم ایران است. استقبال چند میلیونی از آن افتخاری برای وزیر و مجموعهای از افراد نیست بلکه برای کل کشور است. باید این موارد بازتاب داده شود چرا که در این صورت اثر آن چند برابر خواهد شد. ولی برخی رسانههای معاند اینها را بایکوت میکنند و حتی یک خط هم از این رویدادهای بسیار مهم را بازگو نمیکنند. انتقاد ما به این رسانهها است.
وی در پاسخ به سئوال دیگری درباره واکنش او به پیشنهاد علی اسماعیلی رئیس نمایشگاه امسال کتاب تهران مبنی بر ایکه حکم رئیس نمایشگاه باید 4 ساله باشد، گفت: ما نمیتوانیم برای آینده تصمیم بگیریم ولی اگر به گونهای میشد که ستاد تشکیل دهنده برگزاری نمایشگاه ثبات داشته باشند و افراد مشخصی باشند، این به نفع کشور خواهد بود چرا که تجربیات منتقل میشد. به هر حال ظرایفی در کار نمایشگاه کتاب تهران هست که با درگیر بودن در کار، افراد آنها را کسب میکنند. ولی چون دولتها عوض میشوند، نمیشود این مسئله را قطعی در نظر گرفت.
نظر شما