۱ خرداد ۱۳۹۲، ۱۳:۲۵

دخل و خرج دفاتر آی سی تی روستایی گلستان با هم نمی خواند/ اشتغال با طعم بی پولی

دخل و خرج دفاتر آی سی تی روستایی گلستان با هم نمی خواند/ اشتغال با طعم بی پولی

گرگان - خبرگزاری مهر: جمعی از فعالان دفاتر پیشخوان روستایی گلستان با بیان اینکه دخل و خرجمان با هم همخوانی ندارد، خواهان رفع مشکلات خود شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، بیمه نبودن، نداشتن حقوق ثابت و بهره مند نشدن از مزایای لازم از جمله مشکلات این فعالان است.

برخی فعالان این عرصه به خبرنگار مهر گفتند: هم اکنون سه درصد از منابع دفاتر پیشخوان روستایی به کارگزاران این بخش اختصاص می یابد که ناچیز است و با اینکه در عمل، مشغول کار هستیم ولی به دلیل درآمد ناچیز، بنوعی بیکار محسوب می شویم که دخل و خرجمان همخوانی ندارد.
 
یصدیق، یکی از مسئولان دفتر پیشخوان روستایی از کلاله در این زمینه به خبرنگار مهر گفت: کارهای پست بانک، حقوق و مخابرات را انجام می دهیم، قبلا ماهیانه حقوقی در حد 70 هزار تومان می دادند ولی نزدیک دو سال است که بصورت کارمزدی کار می کنیم.
 
صدیق با بیان اینکه فعالیت بصورت کارمزدی برای ما به صرفه نیست، گفت: اگر بیمه و حقوق ثابت داشته باشیم بهتر است، اکنون فعالان حوزه ICT  روستایی بصورت کارمزدی فعالیت می کنند که متناسب با هزینه های این دفاتر نیست.
 
وی اظهار داشت: اکنون به ازای هر قبض 100 تومان کارمزد دریافت می کنیم که نهایت در ماه با توجه به حجم کار انجام شده، حدود 100 هزار تومان درآمد داریم.
 
این فعال در حوزه آی سی تی گفت: یادآور شد: از مسئولان تقاضا داریم نسبت به بیمه کردن و دادن حقوق ثابت به فعالان این بخش اقدام کنند، زیرا با این وضعیت، فعالیت در این حوزه به صرفه نیست.
 
یکی دیگر از فعالان دفاتر آی سی تی از روستای یل چشمه کلاله گفت:  همه فعالان آی سی بیمه نیستند، کارمزد درست و حسابی ندارند و از هیچ ارگانی نیز حمایت نمی شوند.
 
آجان زاده با بیان ایکه پنج سال سابقه کار دارم، گفت: سه درصد منابع دفتر به ما تخصیص می یابد که ماهانه حدود 100 هزار تومان می شود.
 
وی افزود: تنها سه درصد منابع دفتر به فعالان این بخش اختصاص می یابد و این درحالیست که  هزینه های دفتر اعم از آب، برق، تلفن و ... از همین راه باید تامین شود.
 
وی اظهار داشت: ماهانه حدود 100 هزار تومان از طریق کارمزد دریافتی دارم که 50 هزار  تومان بابت اجاره دفتر و 20 تا 30 هزار تومان هزینه تلفن می شود و با این حساب چیزی عاید ما نمی شود.
 
این فعال حوزه آی سی تی روستایی با بیان اینکه تمامی خدمات مخابراتی، اینترنتی، پست بانک و ...در این دفاتر انجام می شود، خواهان توجه مسئولان برای رسیدگی به مشکلات این بخش شد.
 
وی استقبال مردم روستایی را از این دفاتر مطلوب بیان کرد و گفت: کارمزدی که برای ما گذاشته شده بسیار کم است و بیمه نیز صورت نمی گیرد.
 
به گزارش مهر، بیمه نبودن کارگزاران دفاتر خدمات روستایی درحالیست که در بهمن سال ۸۸ قانون بیمه کارگزاران مخابرات روستایی از سوی رئیس مجلس ابلاغ شد.
 
در ماده واحده این قانون آمده است: دولت مکلف است ضمن درج در بودجه سال ۱۳۸۹ کل کشور، حق بیمه کلیه کارگزاران مخابرات روستایی (از هر نوع بیمه) را براساس دوره کارگزاری، نسبت به سنوات کارکرد آ‌نان که بابت آنها بیمه پرداخت نشده است، بر مبنای سهم کارفرما و تنها بابت حق بیمه از محل بودجه سال ۱۳۸۹ کشور و حداکثر تا پایان سال مذکور پرداخت کند. این پرداخت مشمول جریمه تاخیر نمی‌شود و از هر نوع جریمه معاف است. هر نوع پرداخت بابت خدمات این کارگزاران بعد از واگذاری در بورس بر عهده شرکت طرف قرارداد با آن کارگزاران است.
 
حدود 400 دفتر خدمات آی سی روستایی در گلستان فعالیت دارند.
کد خبر 2060524

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha