به گزارش خبرنگار مهر، ساره نیکجو بعد از ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران شهرستان اظهار داشت: این شهر دارای آب بندان ها، باغات مرکبات و صیفی جات بوده که در آینده ای نزدیک به عنوان یکی از قطب های طبیعت گردی مازندران خواهد شد.
وی افزود: باید توجه مسئولان گردشگری استان به اماکن گردشگری منطقه بیشتر شود تا مردم ایران و حتی جهان کیاکلا را بیشتر بشناسند.
این عضو شورای اسلامی استان مازندران با اشاره به اینکه کمیسیون فرهنگی اجتماعی در جهت برگزاری مراسمات مختلف و جشن های سالانه در شهر و استان تلاش داشته است، تصریح کرد: توجه به افزایش بودجه های فرهنگی در سطح شهرهای کوچک استان باید بیشتر شود.
نیکجو با بیان اینکه بودجه فرهنگی شهر کیاکلا کافی نیست، یادآور شد: مسئولان شهر کیاکلا با کمترین هزینه، در انجام برنامه های فرهنگی شهرستان موفق بودند.
وی با اعلام اینکه شهر کیاکلا از نبود مجتمع فرهنگی هنری رنج می برد، افزود: هم اکنون بسیاری از فعالیت های فرهنگی و هنری شهر در سطح مساجد و حسینیه ها برگزار می شود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر کیاکلا با اشاره به اینکه دوره های خیاطی و امداد و نجات برای بانوان شهرستان برگزار شده است، افزود: قصد داریم با افزایش دوره های آموزشی و هنری، زمینه را کاهش مهاجرت زنان شهر به شهرهای اطراف اقدام کنیم.
نیکجو با بیان اینکه شهر کیاکلا دارای هفت هزار نفر جمعیت بوده و دارای یک دانشگاه علمی کاربردی است، اظهار داشت: قصد داریم تعداد مراکز علمی دانشگاهی شهر را افزایش دهیم.
وی با اعلام اینکه هم اکنون پارک بانوان در شهرهای آمل، بابل، ساری و بهشهر احداث شده است، افزود: در صورت افزایش اعتبارات فرهنگی، قصد داریم نسبت به احداث پارک بانوان در شهر اقدام کنیم.
نیکجو با بیان اینکه دو دوره به غنوان بانوی نمونه استان و نخبه فرهنگی شده است، افزود: این شهر دارای یک شهید شاخص به نام شهید کشوری و 15 شهید والامقام است.
وی با تاکید بر حضور پرشور مردم در پای صندوق های رای در 24 خرداد، گفت: کیاکلایهای غیور در این روز وسعیتی به بلندای دماوند و غیرت شهید کشوری خلق خواهند کرد.
نظر شما