۷ خرداد ۱۳۹۲، ۲۰:۲۲

حیدریان تاکید کرد:

تولیدکنندگان عایق رطوبتی در استان سمنان باید نشان استاندارد داشته باشند

تولیدکنندگان عایق رطوبتی در استان سمنان باید نشان استاندارد داشته باشند

سمنان – خبرگزاری مهر: معاون فنی اداره کل استاندارد استان سمنان خسارت عایق های رطوبتی نامرغوب و بی کیفیت به ساختمان را جبران ناپذیر خواند و تاکید کرد: واحدهای تولیدی فاقد پروانه استاندارد باید نشان استاندارد بگیرند.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید حیدریان عصر سه شنبه در نشست واحدهای تولید کننده عایق رطوبتی استان سمنان در محل اداره استاندارد این استان، ضمن بیان اینکه واحدهای تولیدی عایق های رطوبتی که تاکنون موفق به اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد نشده اند باید نسبت به این نشان اقدام کنند افزود: عایق های رطوبتی تولیدی در استان سمنان محصول ملی هستند و باید مطابق استانداردهای ملی نیز تولید و عرضه شوند.

وی با اشاره به اینکه استان سمنان با توجه به داشتن حدود 25 واحد تولیدکننده عایق رطوبتی سهم بسزایی در تولید عایق کشور دارند از کلیه واحدهای فاقد پروانه استاندارد خواست با همکاری کارشناسان اداره کل، هر چه سریعتر نسبت به دریافت نشان استاندارد اقدام کنند.

معاون فنی اداره کل استاندارد استان سمنان با بیان اینکه عایق رطوبتی سهم ناچیزی از قیمت تمام شده ساختمان را تشکیل می دهد خاطر نشان کرد: عایق های رطوبتی نامرغوب و بی کیفیت می تواند خسارات جبران ناپذیری در ساختمان ایجاد کند.

حیدریان تصریح کرد: استانداردهای فرآورده عایق رطوبتی در سال 1380 تجدید نظر شده و پس از تصویب این محصول مشمول استاندارد اجباری شد و تولید کنندگان موظف به اخذ پروانه استاندارد برای تولید آن هستند.

وی گفت: اداره کل استاندارد با هدف استاندارد سازی محصول و دفاع از حقوق مصرف کننده در اجرایی شدن این مهم به جد گام بر می دارد و نسبت به بازرسی و نمونه برداری مستمر از واحدهای تولید کننده، اقدام می کند.

معاون فنی اداره کل استاندارد استان سمنان افزود: عايق رطوبتی با قابليت انعطاف زمينه جديدی برای مصرف امولسيونی پليمر پايه آب امروزه مانند قرنها پيش ساخته شده از قير همچنان بعنوان رايج ترين روش پوشش کف مورد استفاده قرار می گيرد کاربرد قير و يا آسفالت دشوار و مستلزم صرف وقت زياد است حتی امولسيونهای ساخته شده از قير نيز تغيير اندکی را در دشواری اين کاربرد ايجاد نموده اند.

حیدریان با اشاره به اینکه بايد قيروگونی را تا ميزان 150 تا 200 درجه سانتيگراد حرارت داد و ريختن و تسطيح ترکيبی با اين درجه حرارت بسيار دشوار است افزود: بنابر اين امولسيونهای ساخته شده از قير با قابليت کاربرد درجه حرارت نرمال مورد استفاده قرار می گيرد و اينگونه امولسيونهای نفتی در آب حدوداً دارای 50 درصد قير است.

وی تصریح کرد: با سفت شدن اين امولسيون آب آن تبخير و قير بصورت بيندر باقی می ماند و ترکيبات کف سازی بام، بر پايه امولسيون پليمرهای جديد عملکرد کاملا‏ً متفاوتی دارند، شايد مهمترين ويژگی آنها ايجاد يک لايه نازک ( فيلم ) با قابليت انعطاف بعد از خشک شدن باشد.

محمد رضا طیبان کارشناس صنایع ساختمانی استان سمنان نیز در این نشست پیرامون آزمایشگاه واحد تولیدی، مدیر کنترل کیفی، استانداردهای مربوطه و ... توضیحاتی داد و از واحدهای فاقد پروانه خواستار تجهیز هرچه سریعتر آزمایشگاه و معرفی مدیر کنترل کیفی به اداره کل استاندارد شد.

در این نشست مقرر شد واحدهای فاقد پروانه حداکثر تا پایان تیر سالجاری نسبت به اخذ پروانه کاربرد علامت استاندارد اقدام کنند و پس از مهلت تعیین شده در صورت دریافت نکردن پروانه به مراجع ذیصلاح برای هرگونه اقدام قانونی معرفی می شوند.

در مهلت قانونی ارائه شده هیچ یک از واحدها حق تولید انبوه نداشته و در صورت تخلف به مراجع قانونی برای رسیدگی معرفی می شوند.

در این نشست نمایندگان شرکت های مذکور و نمایندگانی از اداره کل تعزیرات حکومتی، اتحادیه تولید کنندگان مصالح ساختمانی و اتاق بازرگانی صنایع و معادن استان سمنان حضور داشتند.

کد خبر 2065313

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha