به گزارش خبرنگار مهر، هادي ابراهيمي صبح یکشنبه در جلسه شوراي هماهنگي مبارزه با مواد مخدر استان، اعتياد را ضد توسعه، امنيت و سلامت جامعه دانست و افزود: تنها بيسوادي عامل گرايش به اعتياد نيست و متأسفانه 22 درصد معتادان كشور تحصيل كرده و داراي مدرك كارشناسي هستند.
وی افزود: براي جلوگيري از گرايش افراد بي سواد، بايد محتواهاي آموزشي متناسب با سطح درك و آگاهي آنان تهيه شود.
ابراهیمی با اشاره به اينكه بايد شرايطي ايجاد كرد كه مضرات اعتياد از سنين كودكي به افراد آموزش داده شود، افزود: خوشبختانه بعد از 20 سال تلاش به تازگي مطالبي در كتاب هاي درسي دانش آموزان در رابطه با بحث اعتياد گنجانده شده است.
وی با بيان اينكه بيش از 90 درصد معتادان مرد و مابقي زن هستند، عنوان كرد: الگوي مصرف مواد مخدر از سنتي به صنعتي تغيير يافته است لذا بايد هماهنگي هاي لازم و ضروري در اين بخش افزايش يابد.
ابراهیمی با بيان اينكه جهت پيشگيري در همه انواع مدل هاي پيشگيري، به الگوهاي قوي رفتاري نياز داريم، گفت: برنامه هاي پيشگيري از اعتياد ، بايد بگونه اي طراحي شود كه موجب تقويت عامل باز دارنده شود.
وي افزود: در يك جامعه قانون مدار، برنامه ريزي پيشگيري ، بايد به ماهيت خاص مساله سوء مصرف اشاره كند.
ابراهيمي با تاكيد بر اينكه برنامه هاي پيشگيري بايد بر اساس سن تنظيم شود، اظهار داشت: هر چه سطح احتمال خطر ابتلا به اعتباد جمعيت هدف بيشتر و بالاتر باشد، تلاش هاي پيشگيري بايد به شيوه هاي پر قدرت در سنين پايين تر آغاز شود.
نظر شما