به گزارش خبرگزاري مهر، حشمت الله صیدی در اين رابطه اظهار داشت: با توجه به گستردگی فعالیت های عمرانی و زیربنایی در سطح استان دستگاه های متولی و پیمانکاران باید نهایت تلاش خود را برای افزایش سطح کمی و کیفی طرح های عمرانی بکار گیرند.
وی افزود: به دلیل اهمیت رعایت استانداردهای لازم در اجرای طرح های عمرانی در استان در این رابطه کارشناسان و بازرسین این دفتر با بازرسی های مستمر خود بر نحوه تکمیل این طرح ها نظارت کامل و جامعی داشته و با هرگونه کم کاری و کوتاهی در امر حفظ کیفیت طرح ها برخورد خواهند کرد.
سرپرست دفتر فنی استانداری کردستان ادامه داد: برای افزایش عمر مفید طرح های عمرانی در استان همه توان خود را برای افزایش نظارت های عالی بکار خواهیم بست تا وضعیت اجرای طرح ها از شرایط مطلوبی برخوردار شود.
صیدی از شهرداری ها و دستگاه های اجرایی به ویژه در بخش مسکن و شهرسازی استان خواست تا با رعایت قوانین و مقررات ساخت و ساز و نیز توجه به مباحث زیبا سازی بافت شهری اقدامات اساسی را برای ساماندهی توسعه فضاهای شهری لحاظ کنند.
وی یادآور شد: استفاده از مصالح با کیفیت ضمن افزایش طول عمر طرح ها از هدر رفتن سرمایه های ملی جلوگیری خواهد کرد.
سرپرست دفتر فنی استانداری کردستان بیان کرد: طرح مسکن مهر استان در دست اقدام است و تلاش می شود تا پیمانکاران توان خود را برای اتمام سریعتر طرح های مورد نظر با کیفیت مطلوب بکار گیرند.
40 هزار ماسک بهداشتی به دلیل افزایش آلودگی هوا در کردستان توزیع شد
سرپرست دفتر مدیریت بحران استانداری کردستان گفت: با افزایش میزان آلودگی هوای استان ناشی از ریزگردها به ویژه در شهر سنندج بیش از 40 هزار ماسک بهداشتی در بین شهروندان توزیع شده است.
محمود اسفندیاری در جلسه هماهنگی مدیریت بحران استان کردستان اظهار داشت: این میران ماسک بر اساس مصوبه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان و با همکاری دستگاه های اجرایی از جمله جمعیت هلال احمر استان در بین شهروندان سنندج و دیگر شهرهای استان توزیع شده است.
وی افزود: در این راستا اکیپ های امدادی جمعیت هلال احمر استان کردستان در چندین نقطه از میادین و معابر پرتردد سطح شهر سنندج و دیگر شهرهای استان و با استقرار و برپایی چادرهای امدادی اقدام به توزیع ماسک و ارائه اقدامات درمانی و فوریت های پزشکی به افراد نیازمند و در خطر آسیب از آلودگی ریزگردها کردند.
سرپرست دفتر مدیریت بحران استانداری کردستان ادامه داد: متاسفانه در چند سال اخیر هر چند وقت توده ای از ریزگردها از طریق مرزهای شرقی کشور عراق وارد استان و کشور می شود و با توجه به درصد بالای تراکم این ریزگردها تاثیرات منفی فراوانی را بر اکوسیستم و نیز سلامت مردم بر جا می گذارد.
اسفندیاری یادآور شد: در این رابطه بر اساس تصمیم گیری ستاد مدیریت بحران استان در آینده نیز در صورت بروز شرایط اضطراری و وضعیت نامناسب و آلودگی هوای استان به وسیله ریزگردها جمعیت هلال احمر استان و سایر دستگاه های متولی اقدام به توزیع ماسک در بین شهروندان خواهند کرد.
وی بیان کرد: برای مقابله با آلودگی ریزگردها در استان باید با همکاری صدا و سیما، مطبوعات و رسانه های گروهی اطلاع رسانی لازم به مردم صورت گیرد و با توزیع بروشور و جزوات و دستورالعمل های بهداشتی برای خانواده ها آنها را با نحوه کاهش آثار ناشی از تاثیرات ریزگردها آشنا سازیم.
سرپرست دفتر مدیریت بحران استانداری کردستان گفت: ستاد مدیریت بحران استانداری کردستان با همکاری اعضای شورای هماهنگی مدیریت بحران استان با بسیج همه امکانات خود آماده مقابله با هرگونه حوادث غیر مترقبه از قبیل زلزله، آتش سوزی و دیگر بلایای طبیعی در سطح استان و همچنین آماده کمک رسانی به آسیب دیدگان از حوادث غیر مترقبه در سایر استان های کشور است.
نظر شما