۲۹ خرداد ۱۳۹۲، ۱۷:۴۸

قادرمرزی:

نبود دانشگاه هاي تخصصي يكي از ضعف هاي اصلي سيستم آموزش عالي در كشور است

نبود دانشگاه هاي تخصصي يكي از ضعف هاي اصلي سيستم آموزش عالي در كشور است

سنندج - خبرگزاری مهر: نماینده مردم شهرستان های قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی عدم وجود دانشگاه تخصصی را يكي از ضعف هاي اصلي سيستم آموزش عالي كشور دانست.

به گزارش خبرنگار مهر، حامد قادرمرزی بعد از ظهر چهارشنبه در مراسم تودیع و معارفه رئیس دانشگاه فرهنگیان استان کردستان گفت: وجود دانشگاه های تخصصی برای تربیت مهندسان و معلمان برتر یک توان بالقوه است که باید برای احداث این مراکز تلاش بیشتری با مسئوليت و مديريت وزارت خانه های مربوطه انجام شود.

وی با بیان اینکه دانشگاه فرهنیگاین به دلیل تخصصی بودن دارای اهمیتی بیشتر از سایر دانشگاه ها است، اظهار داشت: آموزش ارزش های انسانی باید از سوی مراکز عالی دنبال شود تا زندگی بهتری برای همگان ایجاد شود و نيروي انساني تربيت شده نيز بتواند به بهترين شكل ممكن به نسل هاي بعدي خدمت رساني كند.

نماینده شهرستان های قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نوپا بودن دانشگاه فرهنگیان عنوان کرد: این مرکز با مجهز شدن و داشتن امکانات بیشتر می تواند به دلیل همجوار بودن استان با کشور عراق اقدام به جذب دانشجو از کشور همسایه کند و برای بین المللی شدن آن از سوی کمیسیون دانشگاهیان مجلس نیز اقدامات و همکاری لازم انجام می شود.

وي با بيان اينكه حمايت و تقويت دانشگاه فرهنگيان يك امر لازم و ضروري در كشور به شمار مي رود، يادآور شد: حمايت از دانشگاه هاي تخصصي بهترين فرصت و زمينه را براي تربيت نيروي انساني كارآمد فراهم مي كند و به همين دليل اين مهم بايد در استانهاي همچون كردستان به شكل بهتري مورد توجه قرار گيرد

ظرفیت خوب دانشگاه فرهنگیان کردستان برای پذیرش رشته های ارشد

رئیس سابق دانشگاه فرهنگیان سنندج از ظرفیت و پتانسیل خوب این مرکز برای قبول رشته های کارشناسی ارشد خبر داد.

بهنام حیدری با بیان اینکه این مرکز پتانسیل خوبی برای پذيرش دانشجو در رشته های ارشد در اختيار دارد، اظهار داشت: امید به آموزش و ادامه تحصیل در استان از چند سال قبل افزایش یافته است و ارتقاء آموزشی زمینه مناسب و خوبی برای توسعه در بین دانشجويان و معلمين دارد.

وی با بیان اینکه جایگاه این دانشگاه در استان رشد کرده است، ادامه داد: شاخص های این مرکز در سطح کشور جزء پردیس های موفق بوده است و به همين دليل اين مركز هم اكنون اساتید و هیئت علمی فرهیخته ای دارد و با استفاده از درآمدزایی در خود مجموعه رشد و در نتیجه سرپا ماندن را به ارمغان آورده است.

رئیس سابق دانشگاه فرهنگیان سنندج افزود: 150 نفر در حال حاضر در پردیس شهید مدرس استان مشغول تدریس هستند.

راه اندازی مجدد دانشگاه فرهنگیان نقطه عطف آموزش و پرورش كشور است

رئیس جدید دانشگاه فرهنگیان استان کردستان راه اندازی و احیا مجدد دانشگاه فرهنگیان را نقطه عطف آموزش و پرورش در کشور دانست.

محي الدين امجديان پذیرش دانشجویان غیر فرهنگی را عامل تنزل در تربیت معلم دانست و اظهار داشت: دانشگاه فرهنگیان امکانات مناسب را برای جذب نخبگان در اختیار آموزش و پرورش قرار مي دهد تا برای تربیت سرمایه عظیم و نیروی انسانی فرهیخته در کشور برنامه ريزي شود.

وی ادامه داد: پردیس شهید مدرس استان کردستان با بهره گیری از اساتید با تجربه و ارائه فعالیت های قوی جزء پردیس های برتر کشور است که این نشان از پتانسیل بالقوه به عنوان رشد این مرکز است.

گفتنی است در پایان از خدمات بهنام حیدری تقدیر شد و محي الدين امجدیان به عنوان رئيس دانشگاه فرهنيگان كردستان معرفي شد.

کد خبر 2080514

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha