مجید کیان پور در گفتگو با مهر با اشاره به اینکه تهیه و تصویب سند ملی توانمند سازی سکونتگاه های غیررسمی، اولین اقدام جدی برای مدیریت یکپارچه خدمات رسانی در سکونتگاه های غیررسمی است، گفت: نخستین هدف سند توانمندسازی شکل گیری سیاست های پیشگیرانه بود که در عمل به عنوان ساختاری مناسب برای یکپارچه ساختن مدیریت شهری در عرصه تصمیم سازی و تصمیم گیری و اجرا اجرایی شد.
وی افزود: انعقاد تفاهم نامه های همکاری با سازمان بهزیستی کشور، معاونت اجتماعی ناجا، نهاد کتابخانه های عمومی کشور و سازمان فنی و حرفه ای، انجام و تهیه پیش نویس 7 تفاهم نامه همکاری با سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، کمیته امدداد، هلال احمر، وزارت کشور، تعاون، کار رو رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت و درمان، وزارت ورزش وجوانان در دستور کار قرار گرفته است.
معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح کرد: تفاهم نامه های همکاری بسترهای لازم را برای تعامل دستگاه های مختلف مدیریت شهری و اجرای برنامه های توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی فراهم کرده است.
کیان پور با بیان اینکه این اقدامات ظرفیت سازی در مدیریت شهری را عینیت بخشیده است، بیان کرد: تعامل و هماهنگی بین بخشی و همسوسازی برنامه های دستگاه های مرتبط با امر توانمندسازی و ساماندهی از اثرات این تفاهم نامه ها بوده است.
مدیر عامل شرکت عمران و بهسازی شهری ایران افزود: با توجه به اهمیت ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی انتظار میرود که تمامی دستگاه های مرتبط در سطوح ملی و منطقه ای و محلی با هماهنگی شرکت عمران و بهسازی شهری ایران، راهبردهای سند ملی توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی را اجرایی کنند.
کیان پور تصریح کرد: توانمندسازی و ساماندهی سکونتگاه های غیررسمی نیازمند ورود و حضور عمومی کلیه دستگاه ها است و همچنین هماهنگی بین بخشی در مدیریت ساماندهی و توانمندسازی سکونتگاه های غیررسمی با حضور و مشارکت مردم اصل محوری در رویکرد توانمندسازی است.
نظر شما