به گزارش خبرنگار مهر، دکتر امید رعنایی در مراسم افتتاح فاز اول مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهیدبهشتی با بیان اینکه مرکز رشد این دانشگاه جز اولین مراکز رشد دانشگاهی کشور بوده است، افزود: در زمان راه اندازی این مرکز رشد 60 شرکت دانش بنیان مستقر شدند.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناوری دانشگاه شهید بهشتی، با بیان اینکه در حال حاضر 40 شرکت دانش بنیان پیش رشد و 20 شرکت رشد یافته در این مرکز رشد مستقر شدند، اظهار داشت: تاکنون 460 میلیون تومان وام به این شرکتها اعطا شده است که تنها 30 میلیون تومان به مربوط به سال 91 میشود.
وی با اشار به زمینههای تحقیقاتی این مرکز رشد، خاطر نشان کرد: شرکتهای مستقر شده در این مرکز رشد در حوزههای شیمی، فیزیک، لیزر، تربیت بدنی، دارویی و تولید پروتئینهای نو ترکیب محصولاتی عرضه کردند.
رعنایی با اشاره به حجم قراردادهای همکاری این دانشگاه با سایر نهادها، ادامه داد: حجم قراردهای همکاری در سال گذشته 9 میلیارد تومان قراردادهای برون سازمانی بود و در سال جاری این میزان به 80 میلیارد تومان افزایش یافت.
وی افزایش تولید واکسن هپاتیت را از دیگر دستاوردهای این مرکز رشد دانست و ادامه داد: در این راستا اقدام به افزایش میزان تولید واکسن هپاتیت کردیم. در حال حاضر میزان تولید این واکسن 10 میلیگرم است که این میزان به 108 میلیگرم افزایش خواهد یافت.
مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه شهید بهشتی همچنین از صادرات محصولات دانش بنیان خبر داد و خاطر نشان کرد: با تولید گیاهان دارویی در سال جاری موفق به صادرات 800 هزار یورویی به کشور آلمان شدیم.
نظر شما