به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله کاردانی ظهر یکشنبه در همایش تجلیل از فعالان حوزه صنعت، معدن، اصناف و بازاریان استان کردستان اظهار داشت: سال گذشته در چنین همایشی که در تهران برگزار شد، رئیس بانک مرکزی وعده داد در آینده نزدیک در بانک مرکزی قرارگاه حمایت از تولید تشکیل می شود و یکی از اعضاء قرارگاه خانه صنعهت، معدن و تجارت است که تا کنون خبری از تحقق این خبر نشده است.
وی با اشاره به اینکه متاسفانه شاهد کاهش تخصیصات و پرداخت ها نسبت به سنوات گذشته هستیم، افزود: برای نمونه از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت و خانه ایران بیش از چهار میلیارد تومان طرح تولیدی اعم از صنعتی و معدنی معرفی شده است که قریب به نیم درصد آن پرداخت شده است و این ضعفی بزرگ در امر سرمایه گذاری در بخش تولید است.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: همگی ما به تناسب مسئولیتی که داریم در قبال کشور مسئولیم و باید از وعده ها دور شویم و به عمل گام های اساسی در راستای رشد و بالندگی کشور برداریم.
کاردانی یادآور شد: باید اولویت کاری بهبود وضع تولید باشد زیرا که وقتی زمینه ها فراهم شود مردم می توانند در خلق حماسه اقتصادی همچون حماسه سیاسی نقش اساسی را ایفا کنند.
وی ادامه داد: باید شرایط بنگاه های مالی را با ماهیت تولید متعادل کنند و در سیستم پرداخت تسهیلات به صورتی تجدید نظر به عمل آید که معنی واقعی داشته باشد و ضوابط صحیح عمومی جای سلایق شخصی اشخاص را بگیرد و رسالت بنگاه های مالی که حضور موثر در برنامه توسعه و رشد کشور است به خوبی اعمال شود.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت کردستان گفت: نکته مهمتر برای بخش تولید اصلاح قوانین مرتبط با تولید اعم از بیمه و مالیات و دیگر قوانین نظارتی است که ضرورت دارد این قوانین در راستای حمایت کامل از تولید با همفکری صاحب نظران مردمی اصلاح شوند.
کاردانی اظهار داشت: ثبات قیمت ها و تثبیت نرخ ارز به شیوه ای که امکان برای برنامه ریزی را داشته باشد از اقدامات بسیار مهم و موثر و ضروری در رسیدن به هدف است و جزء خواسته های به حق این بخش است.
وی افزود: لازم است همه شرایط مناسب را فراهم کرد تا این سربازان صلح جوی خط تولید و اقتصاد با استفاده از سلاح نبوغ و فکر قوی نام کشور ایران را به تمامی دنیا بشناسانند.
رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت کردستان بیان کرد: ضعف سرمایه گذاری و تحرکات اقتصادی در بخش صنعت و معدن از مولفه های حایز اهمیت در عدم توسعه یافتگی و تنزل سطح برخورداری منطقه است.
کاردانی یادآور شد: استان از نظر مواهب و مزیت های طبیعی از هر لحاظ دارای جایگاهی در خور و شایسته است و سزاوار شاخص های درآمد سرانه ی بالا، نرخ اشتغال بالا و ارزش افزوده ای بالایی است.
گفتنی است در پایان این همایش که با حضور معاون صنایع و امور اقتصادی وزارت صنعت، معدن و تجارت، استاندار کردستان، امام جمعه، نماینده ولی فقیه، نماینده مردم شهرستان بیجار در مجلس شورای اسلامی و صنعتکاران، معدن کاران، اصناف و بازاریان در سالن پیامبر اعظم (ص) استانداری کردستان برگزار شد، از 52 نفر ار فعالان حوزه صنعت و اصناف تجلیل شد.
نظر شما