حميد نصيري در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: در حال حاضر و با توجه به سبك آموزشي غلط برخی از خانواده ها تابستان و اوقات فراغت كودكان را با كلاس ها و فعاليتهاي آموزشي بسيار زيادي پر کنند.
نصری ادامه داد: به طور معمول برای پرکردن اوقات فراغت کودکان استفاده از یک تا دو کلاس فوق برنامه توصیه می شود.
وی بيان داشت: اوقات فراغت فرصت با هم بودن، پياده روي، تفريح، قدم زدن و بازي هاي كودكانه است كه پرداختن به این گونه تفریحات زمينه گسترش تفكر خلاق را در کودکان فراهم می آورد.
نصیری با بيان اينكه زندگي ماشيني باعث كاهش تعامل بين والدين و فرزندان شده، افزود: توصیه می شود خانواده ها در انتخاب کلاس ها ی فوق برنامه به علاقه كودكان هم توجه کنند.
عضو مركز تحقيقات سايكو سوماتيك بابیان اینکه افزايش تعداد كلاسهای فوق برنامه در فصل تابستان به نوعی سو استفاده آموزشي از کودکان است، گفت: سوء استفاده و فشار آموزشي در فصل تابستان به كودكان باعث زدگي، بي انگيزگي، عدم رقبت به درس و مدرسه در كودكان مي شود.
نصيري ادامه داد: استفاده از بازيهاي رايانه اي به جاي فعاليت هاي ورزشي و بدني باعث افت تحصيلي، كاهش فعاليت بدني، اضافه وزن، از دست دادن حواس چندگانه، وابستگي به اين بازي ها، خستگي ذهن، كاهش تحمل براي مطالعه و عادت كردن به شنيدن به جاي خواندن و نوشتن مي شود.
نظر شما