به گزارش خبرنگار مهر، تاکنون رسانهها در گمانهزنیهای متعدد چهرههایی چون علی مطهری، حجتالاسلام علی عسگری، حجتالاسلام علی گرامیان، حجت الاسلام محمدعلی زم، احمد مسجد جامعی، حجت الاسلام و المسلمین محمد مقدم، سیدرضا صالحی امیری، محمد بهشتی و حسام الدین آشنا را به عنوان گزینههای حضور در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی معرفی کردهاند. با این حال همچنان حدس و گمانها درباره جانشین سیدمحمد حسینی و ساکن ساختمان ارشاد در میدان بهارستان ادامه دارد.
جدیدترین گزینه مطرح شده در این خصوص علی جنتی سیاستمدار 64 ساله، فرزند ارشد آیتالله احمد جنتی است که پس از قبل از انقلاب سابقه مبارزه سیاسی علیه رژیم پهلوی را داشته است. وی به همین دلیل ناگزیر میشود تا پیروزی انقلاب اسلامی در کویت زندگی کند و بعد از این به یاری محمد منتظری به ایران برمیگردد.
ریاست صدا و سیمای استان خوزستان در سال 59، استانداری خوزستان در سال 63، ریاست دفتر حجت الاسلام اکبر هاشمی رفسنجانی رییس مجلس وقت در سال 67 از جمله سوابق اجرایی او است. کسی که از سال 71 تا 77 معاون امور بین الملل وزارت ارشاد و از سال 81 تا 84 مسئول کمیته فرهنگی دبیرخانه شورای عالی امنیت بوده است.
وی در زمان ریاست جمهوری رفسنجانی به استانداری خراسان رسید و پس از آن سفارت ایران در کویت را ریاست کرد؛ سمتی که تا پایان دوره ریاست جمهوری حجت الاسلام خاتمی در آن باقی ماند. در دوره احمدینژاد نیز به عنوان معاون سیاسی وزیر کشور مصطفی پورمحمدی منصوب شد اما از این سمت کنار گذاشته شده و دیگر بار به عنوان سفیر به کویت رفت و تا سال 89 آنجا ماند.
در ادامه کارنامه جنتی پس از کناره گیری از دولت، حضور در مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان یکی از مشاوران حسن روحانی به چشم میخورد؛ فعالیت چهار سالهای که تاکنون ادامه داشته است. حضور چندین ساله جنتی در کویت نیز او را در زمینه مسائل نهضتهای آزادی بخش و حوزههای مختلف سیاست خارجی صاحب تحلیل کرده است.
در حالی که حجت الاسلام روحانی وعده داده کابینه خود را در روز تحلیف معرفی خواهد کرد، باید دید از بین این 10 گزینه کدام یک برای گرفتن رای اعتماد به مجلس خواهند رفت و آیا فرد یازدهمی به عنوان وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت یازدهم معرفی خواهد شد؟
نظر شما