۱۴ مرداد ۱۳۹۲، ۱۹:۵۶

یوسفی اعلام کرد:

اعزام 217 مددجوی ندامتگاه شهر ری به مرخصی

اعزام 217 مددجوی ندامتگاه شهر ری به مرخصی

استان تهران - خبرگزاری مهر: برابر دستورالعمل جدید، ساماندهی زندانیان و کاهش جمعیت کیفری و همچنین دستورالعمل رئیس سازمان مبنی بر مرخصی ماه رمضان و شبهای قدر 217 نفر از مددجویان واجد الشرایط ندامتگاه شهر ری به مرخصی اعزام شدند.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد رحیم یوسفی مدیر ندامتگاه بیان کرد: برابر اجرای بخشنامه اخیر رییس قوه قضاییه و در راستای کاهش جمعیت کیفری مددجویان و حمایت از حقوق شهروندی آنان، پس از تشکیل جلسه شورای طبقه بندی، 217 نفر از مددجویان واجد الشرایط تشخیص داده شده به مرخصی اعزام شدند.

یوسفی افزود: کاهش جمعیت کیفری از اولویتهای اقدامات قضایی است و سعی کرده ایم با اجرای دقیق و سریع بخشنامه ها و دستورالعمل های صادره و حضور مستمر قضات در زندان، در اجرای این مهم تلاش کنیم.

این مسئول عنوان کرد: به منظور کمک به تحکیم مبانی و روابط خانوادگی و اجتماعی زندانیان، رفع مشکلات ضروری فردی، خانوادگی و قضایی، بازتوانی اجتماعی و فراهم کردن زمینه بازگشت مجدد به جامعه و همچنین مشارکت فعال در برنامه های اصلاحی، تربیتی، فرهنگی و ورزشی، حرفه آموزی و اشتغال، به زندانیان در چهار چوب مواد مربوط به این فصل مرخصی اعطاء می شود.

لازم به ذکر است که 51 نفر از مددجویان نیز از آزادی متصل به مرخصی استفاده کردند.

کیانشهر، فاز دوم مسکن ویژه تهران

فاز دوم مسکن ویژه تهران با احتمال زیاد، منطقه کیانشهر بوده و شرایط ثبت نام آن متعاقباً اعلام خواهد شد.

فریبرز واحدی مدیرکل راه و شهرسازی تهران با اعلام این خبر گفت: زمین های متعددی از اراضی متعلق به دولت در مناطق مختلف تهران برای انتخاب فاز دوم مسکن ویژه شناسایی شده بود که سرانجام در منطقه کیانشهر یک قطعه زمین آماده شده است که سند آن نیز متعلق به وزارت راه و شهرسازی است، زمین مذکور در منطقه کیانشهر، در انتهای بزرگراه امام علی (ع) در تقاطع آزادگان و در کنار شهرک شهید بروجردی واقع شده است.

وی ادامه داد: فاز دوم مسکن ویژه به احتمال زیاد برای ١٠٠٠ واحد طراحی و بارگذاری خواهد شد که نقشه های آن در حال آماده شدن است و شرایط و زمان ثبت نام متعاقباً اعلام خواهد شد.

تهيه مسكن براي مددجويان تحت پوشش در اسلامشهر

3 خواهر و برادر تحت پوشش این اداره با همت و تلاش واحد اورژانس اجتماعی، مشارکتهای بهزیستی اسلامشهر و خیرین نیکوکار دارای سرپناه شدند.

مريم صابري مسئول اورژانس اجتماعی گفت: تهيه مسكن و تقبل هزينه تحصيل اين مددجويان  سبب جلوگيري از ابتلا به خطر آسیب های اجتماعی آنها مي شود.

وي افزود: منزل مذكور در یکی از محلات اسلامشهر بصورت رهن در اختیار این فرزندان كه 7 تا 22 ساله  كه والدينشان را از دست داده اند قرار گرفت.

مراحل قانونی برقراری مستمري امداد نیز توسط مددکار این اداره در دست اقدام است.

اجرای طرح فجر 92 و همای رحمت در روستای وهن آباد توسط هلال احمر رباط کریم

طرحهای  فجر 92  و همای رحمت در روستای وهن آباد توسط جمعیت هلال احمر شهرستان رباط کریم  اجرا شدند.

طرح جامع رمضان ( فجر رمضان 92) با همکاری واحد داوطلبان، جوانان و امداد جمعیت هلال احمر شهرستان رباط کریم در روستای وهن آباد برگزار شد.

در  این طرح که با هدف کمک به اقشارمحروم و آسیب پذیر در روستاها برگزار می گردد،  150 نفراز اهالی روستای وهن آباد  ویزیت رایگان شدند.

همچنین  از 300 نفر تست قند خون و فشارخون انجام شد و آموزش کمکهای اولیه و اندازه گیری قد وزن از تمامی شرکت کنندگان در طرح به عمل آمد.

برنامه جامع طرح همای رحمت نیز  با برپایی سفره های افطار برای خانواده ها و اعضای شرکت کننده انجام شد.

مددکاران نمونه زندانهای کشور معرفی شدند
 
ازسوی معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندانهای کشور سه تن از کارکنان مددکاری زندانهای استان تهران به عنوان مددکاران نمونه کشوری معرفی شدند.

مسئول مددکاری زندانهای استان تهران ضمن تقدیر از مددکاران منتخب زندانهای کشور گفت: تلاش در جهت فراهم کردن زمینه هدایت معنوی و مادی، شناخت توانائی ها و مشکلات، سعی در بهره وری استعدادها، نارساییها و مشکلات روانی، اجتماعی و اقتصادی، تلاش در جهت تطبیق مقتضیات اجتماعی با شرایط فردی، فراهم آوردن شرایط پذیرش و سازگاری اجتماعی مددجویان مهمترین ملاک انتخاب مددکار نمونه است.

محمد علی فتح الله پور یکی از مهمترین مراحل و فرایند مددکاری را مرحله پیگیری معرفی کرد و افزود: مهمترین مراحل و فرایند مددکاری برای رسیدن به هدف والای مددکاری، مرحله پیگیری مشکلات قضایی مددجویان در زندانهاست که تلاش مددکاران را نمایان می سازد.

وی در خصوص اهمیت، جایگاه وکاربرد مددکاری اجتماعی درکاهش جمعیت کیفری زندانها گفت: مددکاران می توانند در قالب تیم توانمند سازاعم ازمددکار، روانشناس و کارشناس قضائی بواسطه آشنائی کامل با مددجو ، خانواده ، مسئولین زندان ، مراجع قضائی و مشکلاتی که در محیط زندان برای مددجو وجود دارد با اظهار نظرهای دقیق کارشناسی و در چارچوب اصول مددکاری به شورا در خصوص اعطای امتیازها و حتی بیرون از زندان با مراجع قضائی در خصوص اعمال امتیازهای پیش بینی شده در قوانین جاری چون آزادی مشروط، عفو، تخفیف مجازات نقش بسزائی در راستای بسترسازی جهت بازگشت مجدد به جامعه دارد.

مسئول مددکاری اداره کل زندانهای استان تهران گفت: قبل ازمحکومیت مددجو و حین فرایند دادرسی نیز مددکاری از این پتانسیل بالقوه برخوردار است تا با ارائه پرونده شخصیتی و نظرات کارشناسی قاضی صادر کننده رأی را از ویژگیهای شخصیتی مددجو آگاه کرده تا به هنگام صدور رأی در راستای اجرا و پیشبرد سیاستهای کاهش جمعیت کیفری و حبس زدائی قاضی بهترین تصمیم را نسبت به متهم اتخاذ کند.

از سوی معاون سلامت، اصلاح و تربیت سازمان زندانهای کشور علی اصغر مهرآبادی از زندان رجایی شهر، مصطفی ابراهیم آبادی از بازداشتگاه اوین، مژگان محمدی از ندامتگاه شهرری مددکاران نمونه کشوری زندانهای استان تهران معرفی شدند.

کد خبر 2110766

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha