به گزارش خبرنگار مهر، مجید سعادتمند ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران به اجرای دو پست مسقف در شهرک گلبهار مشهد و شهرک صنعتی بیرجند در استان خراسانجنوبی اشاره کرد و میزان پیشرفت پست مسقف گلبهار بیش از 70 درصد و بیرجند را 50 درصد اعلام کرد.
سعادتمند تصریح کرد: با توجه به کاهش قابل توجه ابعاد، امکان اجرای پست به صورت مسقف نیز وجود دارد که خود مزایای زیادی در کاهش هزینههای بهرهبرداری و کاهش حوادث و ملاحظات پدافند غیر عامل دارد.
وی گفت: به منظور مقابله با محدودیتهای نقدینگی بازنگری اساسی در اجرای پستهای 132 کیلو ولت در شرکت برق منطقهای خراسان صورت میگیرد.
سعادتمند با توجه به تثبیت قیمت حاملهای انرژی که از سال 1383 اعمال شده است و سبب ایجاد محدودیتهای شدید نقدینگی شده و در کنار آن مشکلاتی که تحریمها ایجاد کرده شرکت برق منطقهای خراسان تصمیم به بازنگری اساسی در اجرای پستهای 132 کیو ولت گرفت.
معاون طرح و توسعه برق منطقهای خراسان با اشاره به وجود کارکنان با تجربه و متخصص در صنعت برق خراسان اظهار داشت: بازنگری در طرحهای پست توسط تیمی متشکل از مشاوران و کارشناسان ذیربط از همکاران شرکت و با محوریت دانشگاه فردوسی انجام شد که هدف از این بررسیها، کاهش هزینهها و کاهش زمان اجرا با حفظ استانداردهای موجود بود.
سعادتمند گفت: بیشترین تغییرات جاصل شده در این بازنگریها مربوط به تغییر در ابعاد زمین مورد نیاز، اصلاح فوندانسیون تجهیزات، کانالها و اتاق کنترل و همچنین چیدمان تجهیزات و بخش کنترل و حفاظت است.
وی افزود: پیش از این پستهای 132 کیلو ولت در زمینهایی به ابعاد 80×80 یا 100×100 متر اجرا میشد که با طرحی که از سوی برق خراسان ارائه شده میتوان پستهای کانونشنال در زمینی به مساحت هزار و 200 متر مربع اجرا کرد که با کاهش 80 درصدی در مساحت زمین و همچنین با تغییر در آرایش تجهیزات نصب شده حداقل 30 درصد از کل هزینه اجرای پستها را کاهش داده است.
معاون طرح و توسعه برق منطقهای خراسان اعلام کرد: شهر مشهد دارای 15 پست 132 کیلو ولت است و تا سال 1404 در طرح جامع شهر مشهد 30 پست 132 کیلو ولت عمدتا به صورت GIS پیشبینی شده که با توجه به مشکلات تامین تجهیزات GIS این امکان به وجود آمده که تعدادی از پستها به این روش اجرا شود.
سعادتمند از اجرای دو پست GIS در مشهد خبر داد و گفت: مشهد در حال حاضر دارای شش پست 132 کیلو ولت GIS است.
نظر شما