به گزارش خبرگزاری مهر، حبیب الله سیاری در محفل انس با قرآن كريم که با حضور نماينده ولي فقيه و امام جمعه بندرعباس و كاركنان و خانواده هاي منطقه يكم نيروي دريايي ارتش در مسجد ناوگان اين منطقه برگزار شد. با اشاره به گزيده اي از فرمايشات مقام معظم رهبري افزود: رهبر معظم انقلاب مي فرمايند: «اگر همه پيشرفت هايي كه در كشور اتفاق مي افتد ما نتوانيم از آن دفاع كنيم همه آن در يك صبح تا ظهر از بين مي رود» ودر جايي امام علي(ع) فرمودند: «اگر صلح مي خواهي آماده جنگ باش» و اينها ما را متوجه اين امر مي سازد كه آباداني، پيشرفت و آرامش زماني برقرار مي شود كه در يك كشورنيروهاي مسلح قوي وجود داشته باشد، همه بايد مواظب جنگ دشمن چه جنگ سخت و چه جنگ نرم باشيم.
فرمانده نيروي دريايي ارتش با مقايسه مولفه هاي جنگ نرم و جنگ سخت گفت: هدف از هر دو جنگ از پاي درآوردن نظام سياسي يك كشور است با اين تفاوت كه در جنگ سخت توپ وتانك و موشك يك شهر را هدف مي گيرند و تاسيسات و تجهيزات از بين مي رود در حاليكه در جنگ نرم اين هويت و فرهنگ اشخاص است كه از بين مي رود كه خسارت ها و آثار آن ماندگار و هزينه ها بسيار سنگين است.
دريادار سياري اظهار داشت: در سالهاي اخير دشمن با ترفند نرم وارد كشور شده و سعي دارد ملت ما به ويژه جوانان را در هر شرايطي تحت تاثير خودش قرار دهد و همين امر موجب شده كه خيلي از آداب و رسوم ما را عوض كرده اند، چشم و هم چشمي ها، نوع لباس جوانان و نوجوانان ما كه نشان از تزريق فرهنگ بيگانه است نيز از آثار و تبعات جنگ نرم دشمن محسوب مي شود.
وي با اشاره به اينكه دشمن با استراتژي قورباغه اي كار خود را دنبال مي كند، گفت: اگر ظرفي حاوي آب جوش داشته باشيم و يك قورباغه داخل آن بيندازيم فورا بيرون مي پرد اما اگر قورباغه را داخل آب قرار دهيم و آب را به مرور گرم و به درجه جوش برسانيم قورباغه بيرون نمي پرد چون كم كم عادت به گرما مي كند تا به مرحله پخته شدن مي رسد و دشمن در حال پياده كردن اين وضعيت در جامعه ماست.
وي بهترين راههاي مبارزه با جنگ نرم دشمن را توجه به باورهاي ديني و ارزشهاي اسلامي و همچنين ارتقاء سطح آگاهي و بصيرت و سلاح ايمان دانست.
در ادامه اين مراسم آيت الله نعيم آبادي نماينده ولي فقيه و امام جمعه بندرعباس با اشاره به اينكه راه قرآن و انبياء راه سعادت و رستگاري است گفت: عمل به قرآن و دستورات الهي مثل عمل به دستورات پزشكي است كه عمل به آن باعث سلامتي است با اين تفاوت كه در نسخه الهي جاي هيچ گونه شك وشبهه اي نيست.
وي با بيا ن حديثي از امام صادق(ع) روزه را چشيدن طعم گرسنگي و كمك به نيازمندان دانست و افزود: با روزه گرفتن به ياد گرسنگي و تشنگي نيازمندان بيفتيد و روز قيامت را از ياد نبريد ودر يك كلام روزه واجب شد تا ما با تقوا شويم.
نظر شما